Κρήτη: Την περιγραφή τριών ανδρών έδωσε ο 15χρονος - Απολογείται ο λυράρης

Έρευνες για να ταυτοποιηθούν δύο άκομα άνδρες που συνάντησαν τον 15χρονο

Τι υποστήριξε ο 66χρονος λυράρης από το Ηράκλειο Κρήτης, στις 28/3, πριν λάβει προθεσμία να απολογηθεί / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Ενώπιον της ανακρίτριας Ηρακλείου οδηγείται σήμερα ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη, προκειμένου να απολογηθεί για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ανήλικου αγοριού. Το αγόρι -15 ετών σήμερα- κατήγγειλε ότι τον προσέγγισε από τα 11 του χρόνια και υπό καθεστώς απειλών και τρόμου τον βίαζε και τον εξέδιδε σε «πελάτες» μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας.

Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός μουσικός - Βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος δήλωσε αθώος και πως δε γνωρίζει καν τον ανήλικο, αναμένεται να φτάσει στα δικαστήρια κάτω από δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

«Δεν έχω σχέση με το παιδί, δεν το γνωρίζω καν», ισχυρίζεται ο λυράρης

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το ekriti.gr, o 15χρονος έχει δώσει αναλυτική περιγραφή των τριών ανδρών, οι οποίοι σύμφωνα με τη δικογραφία συνάντησαν τον ανήλικο στο πλαίσιο των ραντεβού που φέρεται να έκλεινε ο 66χρονος λυράρης. 

Κρήτη: «Νιώθω λυτρωμένος» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου για τον λυράρη

Κρίσιμο για τις αρχές θεωρείται το να ταυτοποιηθούν δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι αλλά και οι 29 χρήστες της ειδικής πλατφόρμας στους οποίους είχε σταλεί πορνογραφικό υλικό του ανηλίκου.

Κρήτη: Την περασμένη Τρίτη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ο 66χρονος λυράρης/ Eurokinissi Στέφανος Ραπάνης

Κρήτη: Την περασμένη Τρίτη πήρε προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα ο 66χρονος λυράρης/ Eurokinissi Στέφανος Ραπάνης

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου περιλαμβάνει κατηγορίες εις βάρος του 66χρονου λυράρη για βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση, για το χρονικό διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν» ήταν τα πρώτα λόγια του 15χρονου μετά τη σύλληψη του 66χρονου λυράρη.

Κρήτη Μητέρα 15χρονου: «Πείραξε Έναν Άγγελο» - Video

Η μητέρα του παιδιού, μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα», υποστήριξε πως «πείραξε έναν άγγελο. Είμαστε δίπλα στο παιδί μας και θα σταθούμε δίπλα σε οποιοδήποτε άλλο παιδί ενδεχομένως έχει πέσει θύμα του. Να μη φοβηθούν οι οικογένειες και τα παιδιά να μιλήσουν».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top