«Δεν έχω σχέση με το παιδί, δεν το γνωρίζω καν», ισχυρίζεται ο λυράρης

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή πήρε ο 66χρονος στην Κρήτη

Το ρεπορτάζ για την υπόθεση του βιασμού 11χρονου στην Κρήτη / «Αλήθειες με τη Ζήνα»

Καταπέλτης ήταν ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού και μαστροπείας στην Κρήτη. Σύμφωνα με όσα είπε, ο 66χρονος λυράρης είχε καταφέρει σε ελάχιστο χρόνο να καταστήσει τον 11χρονο άβουλο εκτελεστικό του όργανο. Εντύπωση προκαλούν την ίδια στιγμή όσα ισχυρίζεται ο 66χρονος, ο οποίος δια του δικηγόρου του, υποστηρίζει, πως δε γνωρίζει καν το παιδί.

Κρήτη: Αποκαλύψεις σοκ για τον λυράρη που βίαζε τον 11χρονο

Ο 66χρονος λυράρης κατηγορείται για βιασμό στην Κρήτη

 «Δεν έχω καμία σχέση με το παιδί, δεν το γνωρίζω καν» ισχυρίζεται μέσω του δικηγόρου του ο 66χρονος λυράρης από την Κρήτη

Κρήτη: «Δε γνωρίζω τον ανήλικο»

Ο κατηγορούμενος δηλώνει αθώος, είπε μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους ο δικηγόρος του λυράρη, Διονύσης Βέρρας, ο οποίος μεταφέροντας τα όσα του είπε ο 66χρονος, είπε πως ο λυράρης κάνει λόγο για μια πλεκτάνη και πως οι κατηγορίες θα καταπέσουν.

«Υφαίνεται μία δικογραφία που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο σε κάποιες περιγραφές του παιδιού» φέρεται να είπε στον κ. Βέρρα ο λυράρης, δηλώνοντας την αθωότητά του.

Ο λυράρης «δε φαίνεται να έχει καμία "ψηφιακή συμμετοχή"» αναφορικά με τα αρχεία πορνογραφικού υλικού του ανήλικου που βρέθηκαν σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης ο 66χρονος υποστηρίζει πως δεν έχει καμία σχέση με τον 46χρονο γιατρό (σ.σ. που φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση), σημείωσε ο δικηγόρος.

Ισχυρίζεται ότι δεν έχει καμία σχέση με το παιδί, πως δεν ξέρει καν το παιδί, δεν το γνωρίζει. 

Βιασμός 11χρονου Κρήτη: «Είναι όλα ψέματα» λέει στο Star ο γιος του λυράρη

Κρήτη: «Κατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο να καταστήσει τον 11χρονο άβουλο εκτελεστικό του όργανο»

Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας του ανήλικου ήταν καταπέλτης για την υπόθεση. Όπως είπε ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης, «όσοι γνωρίζουν δεν έπεσαν από τα σύννεφα», αφού υπήρχε και άλλη παραπλήσια υπόθεση που αφορούσε τον 66χρονο λυράρη και για την οποία είχε απολογηθεί στις Αρχές τον περασμένο Δεκέμβριο. Η υπόθεση αφορούσε παιδική πορνογραφία για ανήλικο κορίτσι άλλης οικογένειας.

«Θεωρώ ότι θα έχουμε συγκλονιστικές εξελίξεις στη συνέχεια», πρέπει να ανοίξουν στόματα και να φθάσει το μαχαίρι στο κόκκαλο, είπε ο κ. Κοκοσάλης, που περιέγραψε και τον τρόπο δράσης του κατηγορούμενου λυράρη.

Κατόρθωσε σε ελάχιστο χρόνο να καταστήσει τον 11χρονο άβουλο εκτελεστικό του όργανο, έρμαιο στις εγκληματικές του ορέξεις. Αρχικά με παραπλάνηση και ευθεία επίδραση επί της βουλήσεως του παιδιού και μεταγενέστερα με απειλές και εκβιασμούς.

Ο ίδιος προσέθεσε πως για την υπόθεση έχει ταυτοποιηθεί μόνο ένας εμπλεκόμενος και γίνονται προσπάθειες να ταυτοποιηθούν και τουλάχιστον άλλοι δύο «γνωστοί άγνωστοι», όπως τους χαρακτήρισε.

Σίγουρα έχουμε να κάνουμε με βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο, αποπλάνηση και παιδική πορνογραφία σε βαθμό κακουργήματος, δήλωσε ο ίδιος.

Κρήτη: Προθεσμία για να απολογηθεί

Ενώπιον του εισαγγελέα οδηγήθηκε, λίγο μετά τις 11.00 το πρωί ο 66χρονος λυράρης, κατηγορούμενος στην ανατριχιαστική αυτή υπόθεση, φορώντας μαύρα ρούχα, καπέλο και μάσκα, κρύβοντας το πρόσωπό του.

Ο λυράρης ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή.

 

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Αλήθειες με τη Ζήνα

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top