Κρήτη: Αποκαλύψεις σοκ για τον λυράρη που βίαζε τον 11χρονο

Αναζητούν γνωστό γιατρό του νησιού

Το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γύγου για την υπόθεση / Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

Τον γιατρό, ο οποίος φέρεται να είχε πάει σε ραντεβού με τον 11χρονο, τον οποίο κατηγορείται ότι βίαζε γνωστός λυράρης της Κρήτης αναζητούν οι αρχές. 

Ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων, Νίκος Καλομοίρης, δήλωσε στον τηλεοπτικό σταθμό CRETA, ότι ο 66χρονος λυράρης προσέγγισε το παιδί όταν του ζητήθηκε να του κάνει μαθήματα λύρας. 

Βιασμός 11χρονου Κρήτη: «Είναι όλα ψέματα» λέει στο Star ο γιος του λυράρη

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε, το κουβάρι της νέας φρικιαστικής αυτής υπόθεσης άρχισε να το ξετυλίγει η μητέρα του αγοριού, η οποία βρήκε φωτογραφίες ευαίσθητου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού και αμέσως ειδοποίησε την αστυνομία. 

O 66χρονος λυράρης φέρεται να είχε δημιουργήσει τρία προφίλ του ανήλικου στο Instatgram, όπου προωθούσε πορνογραφικό υλικό του παιδιού προς τους «πελάτες»

O 66χρονος λυράρης φέρεται να είχε δημιουργήσει τρία προφίλ του ανήλικου στο Instatgram, όπου προωθούσε πορνογραφικό υλικό του παιδιού προς τους «πελάτες»

«Βρήκαν τον 15χρονο έτσι ώστε να μιλήσει για όσα είχαν συμβεί τα τελευταία χρόνια, διότι είναι πάρα πολύ δύσκολο. Ο 66χρονος απειλούσε τον 15χρονο να μη μιλήσει στην οικογένειά του και στα αδέρφια του γιατί θα πάθαιναν το ίδιο και πολλά χειρότερα, έτσι ώστε να μην αποκαλύψει τα όσα συνέβαιναν από τα 11 του χρόνια», πρόσθεσε ο κ. Καλομοίρης.

Κρήτη: Είχε φτιάξει τρία διαφορετικά προφίλ στο Instagram για τον 11χρονο

Μετά από όσα αποκάλυψε το παιδί αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του λυράρη και τον συνέλαβαν. Έρευνες πραγματοποίησαν και στο σπίτι του 46χρονου γιατρού. Οι αστυνομικοί Από την έρευνα στις οικίες του 66χρονου όσο και του 46χρονου γιατρού, κατάσχεσαν δέκα κινητά τηλέφωνα, δύο κάρτες SIM και υπολογιστές που στάλθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και άλλα πρόσωπα στην υπόθεση. 

Κρήτη: Γνωστός νοσοκομειακός γιατρός εμπλέκεται στον βιασμό του 11χρονου! 

Ο 66χρονος φέρεται να είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ σε social media και κατάφερνε να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο.

Ο λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο επί τρία χρόνια

Ο λυράρης κατηγορείται ότι βίαζε και εξέδιδε τον ανήλικο επί τρία χρόνια

Επίσης φέρεται πως είχε κανονίσει το παιδί να συναντήσει τρεις άνδρες, ανάμεσά τους και ο γιατρός. Ο 46χρονος φέρεται να έχει συναντηθεί με το παιδί, αλλά δεν είχε ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού. 

Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός μουσικός - Βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Ο κατηγορούμενος κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, υπό καθεστώς απειλών ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του εάν τολμούσε να μιλήσει στις αστυνομικές Αρχές.

Πολλές φορές φέρεται να περίμενε το ανήλικο αγόρι έξω από το σχολείο του, εξαναγκάζοντάς το, ακόμα και με την απειλή μαχαιριού, να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητό του και να μην πάει στο μάθημα. 

Κρήτη: Θέμα χρόνου να συλληφθεί ο γιατρός

Στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται γιατρός του ΕΣΥ, την αποπομπή του οποίου ζήτησε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης. 

«Η υπόθεση με τον 46χρονο γιατρό είναι στο στάδιο της προανακρίσεως, είναι θέμα χρόνου να συλληφθεί κι εκείνος έτσι ώστε να δούμε τις κατηγορίες που έχουμε εις βάρος του. Είναι ακόμα άλλοι δύο στο προσκήνιο αλλά πιθανότατα εμπλέκονται πολλοί περισσότεροι διότι μέσω των κοινωνικών δικτύων που προσπαθούσε ο 66χρονος θα δούμε πόσοι εμπλέκονται και τις συνομιλίες που υπάρχουν γιατί μπορεί να είναι περισσότεροι και από πέντε και από δέκα. Πιθανόν να είναι αρκετοί, δυστυχώς», δήλωσε ο κ. Καλομοίρης.

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετύλιξε η μητέρα του ανήλικου η οποία είδε φωτογρφίες ακατάλληλου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού τη

Το κουβάρι της υπόθεσης ξετύλιξε η μητέρα του ανήλικου η οποία είδε φωτογρφίες ακατάλληλου περιεχομένου στο κινητό του παιδιού της

Σε βάρος του 66χρονου λυράρη έχει σχηματιστεί δικογραφία για βιασμό κατ’ εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ’ εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ’ εξακολούθηση, μαστροπεία κατ’ εξακολούθηση, παράνομη βία κατ’ εξακολούθηση, και αφορούν στο διάστημα από το 2018 ως και 15 Φεβρουαρίου 2023.

Κρήτη: «Να ανοίξουν στόματα», λέει η μητέρα του 15χρονου

Ανακουφισμένος δήλωσε πια ο 15χρονος, ο οποίος φέρεται να έπεσε θύμα των άρρωστων ορέξεων του λυράρη. Μάλιστα μιλώντας στο cretalive.gr έστειλε μήνυμα σε όσα παιδιά περνούν κάτι ανάλογο να μιλήσουν στους δικούς τους και στην αστυνομία. 

«Να ανοίξουν τα στόματα, να μιλήσουν παιδιά που ενδεχομένως έχουν βρεθεί σε ανάλογη θέση», είπε η μητέρα του 15χρονου στο cretalive.gr. «Θα πρέπει να δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία του 66χρονου, για την προστασία του κοινωνικού συνόλου», πρόσθεσε.

«Είναι όλα ψέματα», λέει ο γιος του λυράρη

Από την άλλη ο γιος του λυράρη, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star υποστήριξε πως όλα είναι ψέματα και πως η αλήθεια θα αποκαλυφθεί. 

Εκτός από τον λυράρη στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός γιατρός της Κρήτης

Εκτός από τον λυράρη στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γνωστός γιατρός της Κρήτης

«Είναι όλα ψέματα. Η αλήθεια θα φανεί. Αύριο στις αρχές θα αποδειχθούν ότι όλα είναι ψέματα», είπε χαρακτηριστικά.

Κρήτη: Οι αρχές αναζητούν κι άλλα άτομα

Σύμφωνα με το Mega για την υπόθεση αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα, καθώς φέρονται και αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο. Παράλληλα, οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί.

Ειδικότερα, αναζητούνται άλλοι δύο άγνωστοι δράστες που φέρονται να έχουν κακοποιήσει το παιδί, ενώ ερευνώνται και άλλοι 29 χρήστες διαδικτύου, οι οποίοι μάλλον είχαν επικοινωνία με τον 66χρονο στη διαδικτυακή πλατφόρμα που διατηρούσε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top