Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός μουσικός - Βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Στην υπόθεση εμπλέκεται και ένας γιατρός

Σοκ έχει προκαλέσει στην κοινή γνώμη και η υπόθεση βιασμού της 14χρονης από τη δομή της Νέας Σμύρνης / Βίντεο από δελτίο ειδήσεων Star (26.03.'23)

Νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκου έρχεται στο φως, αυτή τη φορά στην Κρήτη και οι λεπτομέρειες της υπόθεση σοκάρουν.

Όπως αποκαλύπτει το cretalive.gr πρόκειται για μια υπόθεση, με παρόμοια χαρακτηριστικά με αυτήν της 12χρονης στον Κολωνό, με θύμα ένα 15χρονο σήμερα αγόρι. Ο ανήλικος έπεσε θύμα βιασμού κατ' εξακολούθηση και μαστροπείας από το 2020 έως τον Φεβρουάριο του 2023. 

Οι αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός 66χρονου καλλιτέχνη κρητικής μουσικής, ενώ έχει ταυτοποιηθεί για την υπόθεση ένας ακόμα Ηρακλειώτης, 46 ετών.

Παράλληλα, αναζητούνται κι άλλα άτομα ως εμπλεκόμενα στην υπόθεση, καθώς φέρονται κι αυτά να έχουν κακοποιήσει σεξουαλικά τον ανήλικο. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εντοπιστούν οι χρήστες πλατφόρμας, μέσω της οποίας ο 66χρονος φέρεται να εξέδιδε το παιδί. 

Η δικογραφία που έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Ηρακλείου, αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, μαστροπεία κατ' εξακολούθηση, παράνομη βία κατ' εξακολούθηση.

Οι γονείς του ανήλικου φέρονται να μην είχαν αντιληφθεί το παραμικρό για το τι περνούσε το παιδί τους.

Κρήτη: Πώς ο 66χρονος προσέγγισε το αγόρι και με ποιον τρόπο το απειλούσε

Ο 66χρονος φέρεται να προσέγγιζε επί δύο χρόνια, από το 2018, το 11χρονο τότε αγόρι, ισχυριζόμενος ότι είναι φίλος των γονιών του, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Cretalive.

Κατάφερε να κερδίσει την εμπιστοσύνη του παιδιού και από το 2020 έως και το 2023 φέρεται να το κακοποιούσε σεξουαλικά, απειλώντάς το ότι θα κάνει κακό στην οικογένειά του και τα αδέρφια του, εάν έλεγε σε κάποιον κάτι.

Ο 66χρονος φέρεται να κακοποιούσε το παιδί και να το φωτογράφιζε είτε γυμνό είτε με εσώρουχα, ενώ είχε φτιάξει και σελίδα στο διαδίκτυο από όπου «έψαχνε πελάτες».

Μάλιστα, αναζητούνται συνολικά 29 χρήστες της εν λόγω σελίδας, ενώ ανατριχίλα προκαλεί το γεγονός ότι στην υπόθεση φέρεται να εμπλέκεται και γιατρός νοσοκομείου.

Ο 66χρονος είχε ανεβάσει, σε «ειδικού περιεχομένου» πλατφόρμες γνωριμιών, φωτογραφίες του παιδιού και είχε φτιάξει τρία ψεύτικα προφίλ σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, προκειμένου να συνομιλεί με διάφορα άτομα στέλνοντας πορνογραφικό υλικό με «πρωταγωνιστή» τον ανήλικο!

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top