Κρήτη: Γνωστός νοσοκομειακός γιατρός εμπλέκεται στον βιασμό του 11χρονου! 

Τέθηκε σε αργία με εντολή Πλεύρη        

Κρήτη: Και νοσοκομειακός γιατρός φέρεται να εμπλέκεται στον βιασμό 11χρονου από 66χρονο (Video Star) 

Και νοσοκομειακός γιατρός φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση του βιασμού ανηλίκου στην Κρήτη, μαζί με τον 66χρονο κατηγορούμενο καλλιτέχνη κρητικής μουσικής, σε μία ακόμη υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού που έχει συγκλονίσει όλη την Ελλάδα.   

Φρίκη στην Κρήτη: Συνελήφθη γνωστός μουσικός - Βίαζε και εξέδιδε 11χρονο

Μάλιστα ο νοσοκομειακός γιατρός, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι ιδιαίτερα γνωστός στην Κρήτη και ουρολόγος στην ειδικότητα, έχει επίσης ταυτοποιηθεί, προκαλώντας την αντίδραση του Υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη.    

Πάτρα: Κόντρα Κούγια – Πλεύρη για τη μήνυση της κατηγορούμενης μητέρας!  

Συγκεκριμένα ο κ. Πλεύρης ζήτησε από την Εισαγγελία τη δημοσιοποίηση του ονόματος του γιατρού προκειμένου να  ακολουθηθούν οι προβλεπόμενες διοικητικές ενέργειες και να τεθεί άμεσα σε αργία.

Όπως επίσης μετέδωσε η εκπομπή «Live News» του Mega, έχει προκύψει από την έρευνα, μέχρι στιγμής, ότι ο γιατρός έχει συναντηθεί με το παιδί αλλά δεν έχει ολοκληρωθεί η πράξη του βιασμού.

Να σημειωθεί ότι η δικογραφία που έχει σχηματιστεί για τον 66χρονο αφορά σε βιασμό κατ' εξακολούθηση, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους ή ενώπιον τους κατ' εξακολούθηση, πορνογραφία ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, ενώ ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί αύριο στον Εισαγγελέα. 

Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, εκτός από τον γιατρό που έχει ταυτοποιηθεί, αναζητούνται τουλάχιστον δύο ακόμα άνδρες που φέρονται να κακοποίησαν σεξουαλικά το ανήλικο αγόρι, όπως και 29 άτομα με τα οποία φέρεται να ήρθε σε επικοινωνία ο 66χρονος!   
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top