Κρήτη: Στη φυλακή ο λυράρης για τον βιασμό ανήλικου

Δεν έπεισε ανακρίτρια και εισαγγελέα

Στην ανακρίτρια οδηγήθηκε ο 66χρονος λυράρης / Βίντεο από το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star

Στη φυλακή οδηγείται προσωρινά ο 66χρονος λυράρης που κατηγορείται ότι βίαζε κατ΄εξακολούθηση ένα ανήλικο αγόρι στην Κρήτη. Ο ίδιος αρνήθηκε τις κατηγορίες και έκανε λόγο για «σκευωρία» σε βάρος του.

Κρήτη: «Δεν υπάρχει εύρημα αντικειμενικό σε βάρος του λυράρη»

Τον δρόμο για τη φυλακή παίρνει ο 66χρονος λυράρης μετά την απολογία του. Παρόλο που αρνήθηκε τις κατηγορίες που του αποδίδονται, δεν κατάφερε να πείσει ανακρίτρια και εισαγγελέα και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Κρήτη: Κι άλλο ανήλικο παιδί έχει κάνει καταγγελία για τον γνωστό λυράρη

Κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο λυράρης αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες, λέγοντας ότι του έχουν στήσει «πλεκτάνη». 

Κρήτη: Προφυλακιστέος ο λυράρης

Με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά του οδηγήθηκε το πρωί της Παρασκευής στην ανακρίτρια ο 66χρονος λυράρης / Φωτογραφία Eurokinissi (Στέφανος Ραπάνης)

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν είναι κακουργηματικής μορφής και αφορούν τα αδικήματα του βιασμού, της μαστροπείας, γενετήσιες πράξεις με ανήλικους και προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Κρήτη: Αίτημα της υπεράσπισης να εξεταστεί ξανά ο ανήλικος

Το πρωί ο συνήγορος υπεράσπισης του κατηγορούμενου κατέθεσε αίτημα στις ανακριτικές αρχές για επανάληψη της εξέτασης του ανηλίκου.

«Η αλήθεια είναι πως εύρημα αντικειμενικό σε βάρος του κατηγορουμένου δεν υπάρχει. Όλη η κατηγορία, μέχρι αυτή τη στιγμή, εδράζεται σε μία περιγραφή που κάνει ο ανήλικος», δήλωσε το πρωί ο δικηγόρος του λυράρη και ανέφερε ότι η ανακρίτρια θα αξιολογήσει το αίτημα επανάληψης της εξέτασης του 15χρονου σήμερα αγοριού.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top