Κρήτη: Κι άλλο ανήλικο παιδί έχει κάνει καταγγελία για τον γνωστό λυράρη

«Ζητούσε βίντεο και γυμνές φωτογραφίες από την κόρη μου»

Βίντεο από Mega

Νέες αποκαλύψεις που προκαλούν σοκ και αποτροπιασμό έρχονται στο φως για τον πασίγνωστο 66χρονο λυράρη στην Κρήτη που φέρεται να βίαζε και να εξέδιδε ανήλικο αγόρι.

Ο 66χρονος είχε κατηγορηθεί και στο παρελθόν και συγκεκριμένα πριν από έναν χρόνο για την παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι.

Σύμφωνα με την εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA», το κορίτσι αυτό είναι στενή συγγενής του ανήλικου αγοριού. Επιπλέον, σύμφωνα με την εκπομπή, η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού δεν προχώρησε γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του λυράρη του έδωσε άλλοθι.

Συγκεκριμένα η μητέρα του ανήλικου κοριτσιού φέρεται να κατήγγειλε τον λυράρη πως ζητούσε γυμνές φωτογραφίες και βίντεο από την κόρη της.

Σύμφωνα με το Creta24, η μητέρα προσέφυγε στην Ασφάλεια Ηρακλείου ώστε να καταγγείλει τις συνομιλίες, την ανταλλαγή βίντεο και γυμνών φωτογραφιών μέσω του διαδικτύου της κόρης της με διάφορα ανήλικα άτομα, αλλά και με τον 66χρονο λυράρη.

Η μητέρα είχε καταγγείλει στους αστυνομικούς ότι μετά από πληροφόρηση που είχε από φιλικό της πρόσωπο, η ανήλικη κόρη της έστελνε βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου σε διάφορους χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης.

Η κόρη της, σύμφωνα με την καταγγελία, είχε επιβεβαιώσει τα γεγονότα και μίλησε στη μητέρα της για συγκεκριμένους χρήστες με συγκεκριμένα προφίλ, μεταξύ των οποίων κι ένα που φαινόταν να έχει τα στοιχεία του 66χρονου.

Σύμφωνα με τα λεγόμενα της ανήλικης και της μητέρας της, οι συγκεκριμένοι χρήστες του μέσου κοινωνικής δικτύωσης της έστελναν βίντεο και φωτογραφίες σεξουαλικού περιεχομένου, ζητώντας της να στείλει κι εκείνη, κάτι που έκανε, ενώ της ζητούσαν κι άλλο υλικό εκβιάζοντάς την.

Όπως της έλεγαν, εάν δεν το έκανε θα δημοσίευαν αυτά που τους έχει ήδη στείλει.

Ο 66χρονος είχε υποστηρίξει τότε πως η ανήλικη είχε σχέση με ανήλικο συγγενή του. Φέρεται να ισχυρίστηκε ότι το κινητό του τηλέφωνο χρησιμοποιούσε ο ανήλικος συγγενής του για να ανταλλάσσει μηνύματα με την ανήλικη.

Κρήτη: «Νιώθω λυτρωμένος» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου για τον λυράρη

Κρήτη: «Νιώθω λυτρωμένος» - Τα πρώτα λόγια του 15χρονου για τον λυράρη

Ανακουφισμένος αισθάνεται πλέον ο 15χρονος που φέρεται να έπεσε θύμα βιασμού από τον 66χρονο λυράρη στο Ηράκλειο Κρήτης.

Τα πρώτα λόγια του ανήλικου λίγες ώρες αφού ο φερόμενος βιαστής του συνελήφθη συγκλονίζουν. «Αισθάνομαι λυτρωμένος», είπε.

«Δεν έχω σχέση με το παιδί, δεν το γνωρίζω καν», ισχυρίζεται ο λυράρης

Μέσω του δικηγόρου του Γεώργιου Κοκοσάλη, που μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό ΕΡΤ Ηρακλείου, δήλωσε «λυτρωμένος» που όλα βγήκαν στο «φως» και παρότρυνε και άλλα παιδιά θύματα κακοποίησης να μιλήσουν για όσα βιώνουν:

«Τώρα που το έβγαλα από μέσα μου νιώθω λυτρωμένος. Εγώ βρήκα το κουράγιο και το έκανα… Ας το κάνουν κι αλλά παιδιά, είμαι σίγουρος πως κι άλλοι ξέρουν».


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top