Super Κική: Της ασκήθηκε δίωξη για ληστεία - Θα οδηγηθεί στον ανακριτή

Η influencer παραμένει στο κρατητήριο με τις δύο φίλες της

Το ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star (22/02)

Ποινική δίωξη για ληστεία, πρόκληση σωματικών βλαβών και ηθική αυτουργία σε ξυλοδαρμό ασκήθηκε εναντίον της Super Κικής, η οποία παραμένει μαζί με δύο φίλες της στο κρατητήριο. Αύριο αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, ώστε να απολογηθεί. 

Όπως αναφέρθηκε στο «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ, η δίωξη ασκήθηκε μετά από μήνυση που κατέθεσε ο πρώην σύντροφος της φίλης της γνωστής influencer.

Η Super Κική παραμένει στο κρατητήριο μετά από τη μήνυση που άσκησε εναντίον της ο πρώην σύντροφος της φίλης της

Η Super Κική παραμένει στο κρατητήριο μετά από τη μήνυση που άσκησε εναντίον της ο πρώην σύντροφος της φίλης της

Σε απόγνωση η Super Κική: «Ζητάμε θερμά βοήθεια από το #metoo»

O 37χρονος ισχυρίζεται ότι η Super Κική και η πρώην σύντροφός του έβαλαν έναν άνδρα να τον ξυλοκοπήσει, ο οποίος μετά του έκλεψε το κινητό του τηλέφωνο. Μάλιστα, χθες, η εκπομπή «Το Πρωινό» πρόβαλε μια φωτογραφία του με εμφανή τα σημάδια από τον ξυλοδαρμό του. 

O 37χρονος που κατηγορεί τη Super Κική για ξυλοδαρμό με τα σημάδια στο πρόσωπό του - Το Πρωινό

Συνελήφθη η Super Κική: Στα κρατητήρια η influencer - Τι συνέβη;

Όπως είπε η πρώην σύντροφός του, τον κάλεσε να πάει στο κατάστημα που διατηρεί στου Ζωγράφου μαζί με την Super Κική, όπου εκεί βρισκόταν ένας άγνωστος προς αυτόν άνδρας, ο οποίος τον ξυλοκόπησε. 

Super Κική: Μίλησε μέσα από το κρατητήριο - Ξέσπασε η μητέρα της

Από την άλλη, η πλευρά της Super Κικής υποστηρίζει ότι το πρωί της Δευτέρας της τηλεφώνησε η 10χρονη βαφτιστήρα της έντρομη, λέγοντάς της ότι ο 37χρονος είχε πάει στο σπίτι τους και απειλούσε τη μητέρα της και την ίδια. Η Super Κική έτρεξε να βοηθήσει τη φίλη της κι όταν έφτασε εκεί υποστηρίζει ότι δέχθηκε επίθεση από τον 37χρονο και ότι τις έσωσε ένας περαστικός. 

Super Κική: Η επίσκεψη που δέχτηκε στο κρατητήριο

Ισχυρίζεται, επίσης, πως ο άνδρας αντιμετώπιζε πρόβλημα με το αλκοόλ και ήταν κακοποιητικός απέναντι στη φίλη της και γι’ αυτό και ήταν σε ισχύ ασφαλιστικά μέτρα σε βάρος του. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top