Super Κική: Μίλησε μέσα από το κρατητήριο - Ξέσπασε η μητέρα της

Φωτογραφία - ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει ξυλοδαρμό από εκείνη

Στο κρατητήριο οδηγήθηκε τη Δευτέρα η Super Κική στην προσπάθειά της να υπερασπιστεί τη φίλη της και κουμπάρα της, η οποία φέρεται να κακοποιούταν από τον σύντροφό της. 

Η γνωστή influencer μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μέσα από τα κρατητήρια και περιέγραψε τα όσα συνέβησαν λίγο πριν την σύλληψή της αλλά και στη συνέχεια που οδηγήθηκε στα κρατητήρια. 

Super Κική: Η επίσκεψη που δέχτηκε στο κρατητήριο

«Έχει γίνει το εξής! Παλεύουμε πάρα πολύ καιρό. Η φίλη μου μένει σπίτι μου τους τελευταίους μήνες γιατί τη βαράει αυτός. Φουλ ενδοοικογενειακή βία. Αυτή έχει και ένα παιδάκι, όχι με αυτόν. Η φίλη μου είναι η κοπέλα που έχουμε ανοίξει μαζί το μαγαζί. Αυτός έσκασε από τη ζήλεια του που έχουμε ανοίξει μαγαζί και ερχότανε και μας πούλαγε τσαμπουκάδες. Τη βάραγε, βάραγε το παιδί. Αυτός δεν έπαιρνε από λόγια, του έχει κάνει 4 μηνύσεις, το μόνιμο εμπόδιο στη ζωή της, εδώ και πολλά χρόνια», είπε αρχικά η Super Κική. 

Και συνέχισε περιγράφοντας τη στιγμή τη σύλληψή της: «Εμένα με πήρε 8 η ώρα το πρωί η μικρή, έφυγα με τις πιτζάμες, καλώ την αστυνομία, πάμε στο τμήμα και μετά αυτός μας κάνει μήνυση ότι και καλά εμείς του το είχαμε στήσει αυτό και σε κλάσματα δευτερολέπτων βγάζει απόφαση ο εισαγγελέας ότι θα μείνουμε μέσα όλοι. Έχει χαρεί που είμαστε σε ένα πολύ καλό τμήμα και μας αφήνουν με τα κινητά οι άνθρωποι και χωρίς χειροπέδες. Έχει πει πάρα πολλά ψέματα».

«Δεν έχει λήξει όλο αυτό, δεν ξέρουμε καν αν θα βγούμε αύριο. Τώρα μας πάνε στο κρατητήριο στη Νέα Σμύρνη.», κατέληξε η Σούπερ Κική.

Super Κική: Φωτογραφία-ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει ξυλοδαρμό από την influencer και τις φίλες της

Super Κική: Φωτογραφία-ντοκουμέντο του άνδρα που καταγγέλλει ξυλοδαρμό από την influencer και τις φίλες της

Τις κατηγορίες αυτές αρνείται κατηγορηματικά η άλλη πλευρά, όπως δήλωσε ο δικηγόρος του, Ανδρέας Θεοδωρόπουλος, ο οποίος αποκάλυψε ότι ο εντολέας του είναι αυτός που ξυλοκοπήθηκε από έναν φίλο της Super Κικής.

Στο «Πρωινό» προβλήθηκε μάλιστα μια φωτογραφία του συγκεκριμένου άνδρα, τον οποίο κατήγγειλε η Super Κική, στην οποία φαίνεται πως είναι τραυματισμένος στο πρόσωπο.

Ο Ανδρέας Θεοδωρόπουλος δήλωσε μεταξύ άλλων: «Ο άνθρωπος έχει υποστεί ξυλοδαρμό βαρύτατο από άνδρα αγνώστων στοιχείων, αλλά τον έχει αναγνωρίσει στην ελληνική αστυνομία. Ο άνδρας αυτός ήταν συνοδεία της κυρίας Κικής. Με τη σύντροφό του έχουν διαφορές και έχουν μηνυθεί εκατέρωθεν. Προέβη σε ιατροδικαστική εξέταση και έχει βαρύτατα τραύματα. Έχει κάταγμα στο σαγόνι. Είχαν επιστρατεύσει έναν άνθρωπο που ήταν και πριν 15 μέρες στο δικαστήριο που είχαν μεταξύ τους ο εντολέας μου με τη φίλη της κυρίας Κικής. Τον είχε απειλήσει και τότε. Του κατάφερε τα πλήγματα του καράτε. Πλήγματα επαγγελματικά. Τον έχει υποδείξει στις αρχές. Τον παγίδευσαν. Εστάλη το μήνυμα να πάει στο μαγαζί το συγκεκριμένο και εκεί που βρισκόταν ένας άνδρας του κατάφερε το πλήγμα αυτό. Δε γνώριζε τίποτα. Νόμιζε πως θα συζητήσουν, να λύσουν τη διαφορά. 8 χρόνια είναι χωρισμένοι. Μια τα φτιάχνουν, μια ξαναχωρίζουν. Ο Εισαγγελέας θεωρεί τη Super Κική ως ηθική αυτουργό της σωματικής βλάβης που έχει υποστεί ο εντολέας μου. Αυτός ο περαστικός είναι ο άνθρωπος που είχαν φέρει στο δικαστήριο για να απειλήσει τον εντολέα μου. Καμία από τις τρεις γυναίκες δεν έχει σημάδια. Θα καταθέσουμε συκοφαντική δυσφήμιση κατά της Super Κικής».

Super Κική: Τι είπε η μητέρα της για τη σύλληψη της κόρης της

Στην εκπομπή «Super Κατερίνα» μίλησε επίσης η μητέρα της Super Κικής, η οποία ξέσπασε για τη σύλληψη της Influencer. Η Στέλλα Παΐδα δεν έκρυψε την οργή της για την απόφαση της Αστυνομίας να συλλάβουν την κόρη της και να την οδηγήσουν στα κρατητήρια.

«Δεν έχω επικοινωνήσει με την κόρη μου, γιατί τους έχουν πάρει τα κινητά. Δεν ξέρω πολλά πράγματα, ότι βλέπω από την τηλεόραση. Εκείνο που έχω να πω είναι ότι νιώθω μία απέραντη ντροπή που ζω. Να βλέπω αυτό το παιδί και την άλλη την κοπέλα με χειροπέδες, που προσπαθούν να επιβιώσουν με νύχια και με δόντια… αντί να είναι αυτός, να τον συλλάβουν από την πρώτη μήνυση, που παίρνει ναρκωτικά και είναι αλκοολικός.

Δεν έχω καμία εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, καμία όμως. Είμαι καμένη από τη Δικαιοσύνη. Δεν υπάρχει Δικαιοσύνη στην Ελλάδα, μόνο συμφέρον και χρήμα.

Αυτός δεν το κάνει αυτό για τη δημοσιότητα. Το κάνει γιατί χρειάζεται βοήθεια. Εδώ μιλάμε για ενδοοικογενειακή βία και βάζεις χειροπέδες; Θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωρισμοί, όχι όλοι σε ένα τσουβάλι. Είναι μεγάλη ντροπή. Ποιον έπιασαν μωρέ; Τα Γλυκά Νερά έπιασαν; Ντροπή τους! Κρίμα τις σπουδές τους», είπε η μητέρα της Super Κικής εκνευρισμένη.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top