Πάτρα: «Η μητέρα πιστεύει ότι θα αθωωθεί και θα γυρίσει στον Δασκαλάκη»

Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της κατηγορούμενης μητέρας

Τι αποκάλυψε συγκρατούμενη της κατηγορούμενης μητέρας από την Πάτρα / Βίντεο Alpha

Εν αναμονή των δικαστικών εξελίξεων για την υπόθεση της Πάτρας και τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, συγκρατούμενη της κατηγορούμενης μητέρας έκανε αποκαλύψεις για την 34χρονη. «Πιστεύει ότι θα αθωωθεί και θα γυρίσει στον Μάνο Δασκαλάκη», υποστήριξε.

Πάτρα: «Έρχεται η αθώωση της μητέρας για τον θάνατο της Τζωρτζίνας»

Η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, το πρώτο παιδί της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα που «έφυγε» τελευταίο από τη ζωή έχει ξεκινήσει. Ήδη ο πατέρας της 9χρονης που στηρίζει την κατηγορία σε βάρος της κατηγορούμενης εν διαστάσει συζύγου του έχει καταθέσει και αναμένεται να δεχθεί τις ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης, Αλέξη Κούγια, στην επόμενη δικάσιμο.

Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον Αλέξη Κούγια

Κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα

«Πιστεύει ότι θα αθωωθεί και θα γυρίσει στον Μάνο Δασκαλάκη», λέει συγκρατούμενη της κατηγορούμενης μητέρας / Eurokinissi (Σωτήρης Δημητρόπουλος)

Την ίδια ώρα, η κατηγορούμενη παραμένει στις φυλακές Κορυδαλλού και περιμένει τις εξελίξεις στην υπόθεση και πιστεύει ότι θα αθωωθεί, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε μια από τις συγκρατούμενές της με την οποία φέρεται να έχει καθημερινή επικοινωνία.

«Δεν μπορώ να κρύψω ότι είμαστε όλες αναστατωμένες με την τύπισσα. Μεγάλη αλλαγή από όταν γύρισε από το δικαστήριο! Η τύπισσα ήρθε λες και έχει κερδίσει βραβείο! Όχι μόνο πιστεύει πως θα αθωωθεί, αλλά θα γυρίσει στην αγκαλιά του Μάνου Δασκαλάκη. Δεν είναι τίποτα τυχαίο. Ποιον κοροϊδεύει; Που ήρθε περιποιημένη με ίσιο μαλλάκι στο δικαστήριο; Γελάνε και οι πέτρες μαζί της», δήλωσε χαρακτηριστικά στην εκπομπή Super Κατερίνα στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top