Το μήνυμα του Μάνου Δασκαλάκη προς τον Αλέξη Κούγια

Συνεχίζεται η κόντρα τους και εκτός δικαστηριών για την υπόθεση της Πάτρας

Τι είπε στο Star ο Αλέξης Κούγιας για τον Μάνο Δασκαλάκη / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Η κόντρα Μάνου Δασκαλάκη και Αλέξη Κούγια συνεχίζεται και εκτός δικαστικής αίθουσας. O εν διαστάσει σύζυγος της κατηγορούμενης από την Πάτρα έδωσε τη δική του απάντηση στις δηλώσεις του δικηγόρου περί «νέου κατηγορούμενου».

Η αποκάλυψη Δασκαλάκη για το διαζύγιο - «Η μητέρα πιστεύει ότι θα αθωωθεί»

Λίγο πριν το τετ α τετ του Μάνου Δασκαλάκη και του Αλέξη Κούγια στις 7 Φεβρουαρίου, που θα συνεχιστεί η δίκη για τον θάνατο της Τζωρτζίνας, ο συνήγορος υπεράσπισης της κατηγορούμενης μητέρας ανέφερε ότι μετά την κατάθεσή του υπάρχουν νέα στοιχεία και ότι δεν αποκλείεται να υπάρξει και νέος κατηγορουμενος.

Δασκαλάκης: «Μπορεί να μην ήταν δικό μου παιδί» - Η αντίδραση της 34χρονης

Ο πατέρας των τριών αδικοχαμένων παιδιών έδωσε τη δική του απάντηση, λίγες ώρες μετά. «Όποιος λέει την αλήθεια, δε φοβάται τίποτα», φέρεται να είπε ο Μάνος Δασκαλάκης σύμφωνα με το pelop.gr.

Μάνος Δασκαλάκης

Μάνος Δασκαλάκης και Αλέξης Κούγιας θα έρθουν τετ α τετ στις 7 Φεβρουαρίου / Φωτογραφία αρχείου Eurokinissi 

Πάτρα: «Το ολέθριο σφάλμα του Μάνου Δασκαλάκη»

Ο Μάνος Δασκαλάκης στην κατάθεση του περιέγραψε άγνωστα περιστατικά, όπως αυτό του διαζυγίου λίγο πριν εισαχθεί η Τζωρτζίνα στο νοσοκομείο. Ο δικηγόρος του μιλώντας την Τρίτη στο Star αποκάλυψε τι του είπε στην πρώτη συνάντηση που είχαν.

«Επεξεργαστήκαμε όλες τις εκδοχές των καταθέσεων του Δασκαλάκη και έχουμε άλλα στοιχεία ώστε να αντιμετωπίσουμε τις αρχικές δηλώσεις, άλλα στοιχεία να αντιμετωπίσουμε τις μετέπειτα δηλώσεις. Γιατί έχει κάνει κατά καιρούς δηλώσεις, καταθέσεις. Και μετά την προχθεσινή ακροαματική διαδικασία, που είπε εντελώς καινούρια πράγματα,έχουμε και για αυτή την εκδοχή κάποια στοιχεία τα οποία πραγματικά θα εκπλήξουν το δικαστήριο. Γιατί τότε θα καταλάβουν όλοι ότι ήταν ολέθριο σφάλμα του κ.Δασκαλάκη έναντι της κυρίας κατηγορουμένης και να παραστεί προς υποστήριξη της κατηγορίας», είχε δηλώσει ο κ. Κούγιας.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top