Πατέρας Καρολάιν: «Η μητέρα του πιλότου θεωρεί ότι είναι αθώος»

Τι θα χρησιμοποιήσει ο συζυγοκτόνος στο Εφετείο για να «σπάσει» τα ισόβια

Βίντεο από ANT1 για τις εξελίξεις στην υπόθεση των Γλυκών Νερών

Ξεσπά ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς, κατά του καθ΄ομολόγια δολοφόνου της κόρης τους, καθώς όπως δηλώνει οι γονείς του πιλότου θεωρούν ότι ο γιος τους είναι αθώος κι ότι έχει στηθεί μια πλεκτάνη εις βάρος του. 

Πατέρας Καρολάιν: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης σκότωσε την κόρη μου»

«Ένας άλλος παράγοντας που με ενοχλεί είναι η στάση (…) της γιαγιάς από την πλευρά του πατέρα. Είναι η ακλόνητη πίστη της στην αθωότητα του γιου της. Παρόλο που καταδικάστηκε για φόνο εκ προμελέτης με ομόφωνη ετυμηγορία από τρεις τακτικούς και τέσσερις λαϊκούς δικαστές, είναι πεπεισμένη για την αθωότητα του. Τα λόγια της προς εμένα τη μοναδική φορά που της μίλησα ήταν: ‘’Το αγόρι μου είναι αθώο θα δεις, μια μέρα θα βγει η αλήθεια’’», σημείωσε ο πατέρας της Καρολάιν στον ANT1. 

Η Καρολάιν με τον πιλότο και το μωρό τους, τη μικρή Λυδία - Instagram

«Δε θέλω η εγγονή μου να μεγαλώσει με κάποιον που συνεχώς της λέει ότι το άτομο που δολοφόνησε τη μητέρα της είναι αθώο κι έχει φυλακιστεί άδικα», αναφέρει σε άλλο σημείο στον ANT1. 

Τι θα χρησιμοποιήσει ο πιλότος στο Εφετείο για να «σπάσει» τα ισόβια

Ακόμα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πιλότος σκοπεύει να χρησιμοποιήσει το άρθρο 84 που αφορά ελαφρυντικό καλής συμπεριφοράς μετά την πράξη για μεγάλο χρονικό διάστημα και το οποίο μετά την τροποποίηση του ποινικού κώδικα, το 2019, αναγνωρίζεται και σε κρατούμενους φυλακών.

Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήξερε για το εμπόριο ναρκωτικών»

Μάλιστα φέρεται να στοχεύει να παραμείνει όσο το δυνατόν περισσότερο στη φυλακή, να συνεχίσει να εργάζεται εκεί και να δείξει καλό προφίλ, προκειμένου να μπορέσει να «κερδίσει» το συγκεκριμένο ελαφρυντικό. Αυτός είναι ο λόγος που δεν έχει ορίσει ακόμα δικηγορό, καθώς σκοπός του είναι να λαμβάνει αναβολές έως το Εφετείο, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του πιλότου διαψεύδει τον πατέρα της Καρολάιν

Πάντως, η πλευρά της οικογένειας της αδικοχαμένης Καρολαιν φερεται να κατεθεσε επίσπευση του εφετείου, ώστε να μπορέσει να μπλοκάρει το συγκεκριμένο ελαφρυντικό. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top