Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήξερε για το εμπόριο ναρκωτικών»

«Είναι παραλήρημα», απαντά ο πιλότος στις δηλώσεις του Ντ. Κράουτς

Ο πατέρας της Καρολάιν μιλά αποκλειστικά στο Star

Mία αποκάλυψη βόμβα έκανε ο πατέρας της Καρολάιν για τον δολοφόνο της κόρης του. Σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και τη Γεωργία Χάρδα καταγγέλλει ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έκανε διακίνηση ναρκωτικών με το ελικόπτερο και ότι σκότωσε την Καρολάιν γιατί γνώριζε.

Καρολάιν: «Τη σκότωσε γιατί έμπλεξε σε υπόθεση ναρκωτικών», λέει ο πατέρας

«Ξεσπά» ο πατέρας της Καρολάιν. Ισχυρίζεται ότι ο δολοφόνος της κόρης του μετέφερε ναρκωτικά με το ελικόπτερο και ότι έχει σημείωμα που είχε γράψει ο ίδιος.

«Ο Μπάμπης είναι πραγματικά πολύ ηλίθιος άντρας! Θα σας πω τι έκανε. Είδε ότι δεν μπορεί να το διαχειριστεί. Ο φίλος του, του ειπε τι δουλειά πρέπει να κάνει, ότι θα ήταν μόνο για μια φορά... Να μεταφέρει ναρκωτικά, μια μόνο φορά, με το ελικόπτερο. Του είπαν για πολλά λεφτά, μόνο μια δουλειά. Έτσι λοιπόν όταν πήγε σπίτι και όταν το είπε στην κόρη μου, η κόρη μου τρελάθηκε και του είπε "Μπάμπη είσαι πολύ ηλίθιος, δεν μπορείς να κάνεις μόνο μια δουλειά με αυτούς τους ανθρώπους. Όταν κάνεις μια δουλειά, πρέπει να κάνεις κάθε δουλειά τους για μια ζωή. Το είπε στην Καρολάιν και εκείνη είπε "αν δε φύγεις, θα σε εγκαταλείψω, θα πάω στις Φιλιππίνες στην αδελφή μου"», ισχυρίστηκε ο κ. Κράουτς.

Ο πατέρας της Καρολάιν ισχυρίζεται ότι ο πιλότος δολοφόνησε την κόρη του επειδή γνώριζε για τη μεταφορά ναρκωτικών που σχεδίαζε να κάνει με το ελικόπτερο.

Ο πατέρας της Καρολάιν ισχυρίζεται ότι ο πιλότος δολοφόνησε την κόρη του επειδή γνώριζε για τη μεταφορά ναρκωτικών που σχεδίαζε να κάνει με το ελικόπτερο

Γλυκά Νερά: «Τη σκότωσε γιατί ήξερε για το εμπόριο ναρκωτικών», λέει ο πατέρας της Καρολάιν

Ο πατέρας της Καρολάιν για πρώτη φορά αποκάλυψε το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του. Όπως είπε όλα έγιναν όπως λέει γιατί ο καταδικασμένος πιλότος έκανε διακίνηση ναρκωτικών.

«Έτσι λοιπόν πήγε και είπε στη συμμορία ότι δεν μπορούσε να το κάνει και η συμμορία είπε οτι είναι πολύ αργά. "Είσαι μέσα, δεν μπορείς να φύγεις τώρα". Του είπαν "γιατί δεν μπορείς να το κάνεις" και είπε "το είπα στη γυναίκα μου και είπε ότι θα με εγκαταλείψει"και η συμμορία είπε ότι εγώ είπα "Είσαι πολύ ηλίθιος άντρας γιατί το είπες στη γυναίκα σου";», ισχυρίστηκε ο κ. Κράουτς και πρόσθεσε:

«Εκείνος είπε ότι της τα λέει όλα και του είπαν ότι αφού το είπε στη γυναίκα του "τώρα εκείνη ξέρει, αν ζήσει θα μιλήσει κάπου και θα το πει. Εκείνος είπε ότι του υποσχέθηκε ότι δε θα το πει πουθενά, όμως φυσικά η συμμορία δεν τον πίστεψε και είπαν ότι πρέπει να ξεφορτωθούν τη γυναίκα του. "Πρέπει να πεθάνει"».

Όλα αυτά είναι αλήθεια, τα ξέρω γιατί μου τα είπε ο Μπάμπης. Μου είπε ότι η συμμορία ήρθε και σκότωσε την Καρολάιν. Αυτό δεν είναι αλήθεια. Αυτός σκότωσε την Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να είχε κανονίσει μεταφορά ναρκωτικών με το ελικόπτερό του, σύμφωνα με όσα ισχυρίζεται ο πατέρας της συζύγου του που δολοφόνησε

Πατέρας Καρολάιν: «Έχω γράμμα από τον Αναγνωστόπουλο με λεπτομέρειες»

Ο κ. Κράουτς επιμένει ότι πιστεύει αυτή την εκδοχή για τη δολοφονία της κόρης του, ενώ υποστηρίζει ότι έχει και ένα γράμμα του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με λεπτομέρειες.

Ξέρω ότι είναι αλήθεια, γιατί μου έγραψε ένα γράμμα με λεπτομέρειες. Και επίσης η αστυνομία το πιστεύει, αλλά δεν μπορούν να το αποδείξουν.

Ο κ. Κράουτς υποστηρίζει επίσης ότι το ίδιο γράμμα με την αποκάλυψη για τα ναρκωτικά ο καταδικασμένος δολοφόνος της κόρης του την έδωσε και στη μητέρα του. 

Επίσης, στην καταγγελία του ο πατέρας της Καρολάιν δίνει και ένα άλλο σημαντικό στοιχείο. Ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δεν αποκαλύπτει την αλήθεια γιατί φοβάται ότι θα τον σκοτώσουν στη φυλακή. 

Σημειώνεται ότι χειριστής ελικοπτέρων που γνώριζε τη λειτουργία της εταιρίας που δούλευε ο πιλότος μίλησε στο Star και υποστήριξε ότι οι πτήσεις είναι ελεγχομενες, οπότε είναι δύσκολη η διακίνηση ναρκωτικών.

Η απάντηση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου στους ισχυρισμούς του πατέρα της Καρολάιν

Η πλευρά του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου κάνει λόγο για παραλήρημα του κ. Κράουτς. Μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και την Τασούλα Παπανικολάου λέει:

Δε θα σχολιάσουμε ένα παραλήρημα. Προφανώς και δεν ισχύει τίποτα από όλα αυτά.

Όσον αφορά την επιστολή που φέρεται να έχει γράψει ο πιλότος, η οικογένειά του απαντά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

Οι καταγγελίες πάντως που κάνει ο κ. Κράουτς είναι εξαιρετικά σοβαρές και ενόψει μάλιστα του Εφετείου που είναι στις 20 Φεβρουαρίου βάζουν την υπόθεση σε νέο δρόμο ως προς το κίνητρο  της δολοφονίας της άτυχης Καρολάιν.

Γιατί μέχρι και σήμερα δεν υπάρχει σαφής εικόνα για το κίνητρο της δολοφονίας σε ένα έγκλημα πρωτοφανές για τη χώρα. 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top