Καρολάιν: «Τη σκότωσε γιατί έμπλεξε σε υπόθεση ναρκωτικών», λέει ο πατέρας

Το άγνωστο γράμμα του Μπάμπη στο οποίο ομολογεί το κίνητρο της δολοφονίας

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις έκανε ο πατέρας της Καρολάιν για τη δολοφονία της κόρης του μέσα στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από τον σύζυγό της.

Μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό», ο Ντέιβιντ Κράουτς αποκάλυψε το κίνητρο της δολοφονίας της κόρης του, το οποίο μέχρι τώρα παραμένει ένα μυστήριο, ενώ ξεκαθάρισε πως η οικογένειά του δεν έχει καμία πρόθεση να φέρει σε επαφή τη μικρή Λυδία με τους γονείς του πιλότου. 

Φωτογραφία του Μπάμπη και της Καρολάιν από τον γάμο τους

O πατέρας της Καρολάιν αποκάλυψε πως ο πιλότος ήταν μπλεγμένος σε κύκλωμα ναρκωτικών

Όπως ισχυρίστηκε, ο πρώην γαμπρός του «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και το είπε στην Καρολάιν».

Εκείνη, όπως ανέφερε ο κ. Κράουτς, τού είπε να σταματήσει και τον απείλησε ότι αν δεν το έκανε, θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. 

Σύμφωνα με τον κ. Κράουτς, «ο πιλότος ήταν πολύ χαζός και είπε στα μέλη της συμμορίας ότι η Καρολάιν έμαθε για τα ναρκωτικά». Τότε εκείνοι φέρεται να του είπαν ότι πρέπει να την ξεφορτωθούν κι έτσι την σκότωσε ο ίδιος. 

Ο Μπάμπης, η Καρολάιν και η κόρη τους σε μία οικογενειακή φωτογραφία

Σύμφωνα με τον πατέρα της Καρολάιν τη σκότωσε για να μην τη σκοτώσουν τα μέλη της συμμορίας

«Ξέρετε ότι εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών; Υπήρχε ένα εστιατόριο, στο οποίο ο Μπάμπης και η Καρολάιν συνήθιζαν να πηγαίνουν. Ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου εμπλεκόταν με ναρκωτικά και είπε στον Μπάμπη ότι αυτός και η συμμορία, με την οποία ήταν μπλεγμένος, χρειάζονταν έναν πιλότο ελικοπτέρου, για να φέρει και να μεταφέρει ναρκωτικά. Έτσι επρόκειτο για μία δουλειά, για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά χρήματα. Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη, που μου εξηγούσε τι συνέβη», είπε ο Ντέιβιντ Κράουτς και συνέχισε:

«Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Όταν το έκανε, αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό, το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δε θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών, εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Έτσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε -σας είπα πόσο χαζός είναι- ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”. Τότε εκείνοι του είπαν ότι “δεν μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό!”. “Αν με αφήσει, θα είναι εντάξει”, είπε. “Αν σε αφήσει, θα φύγει μακριά, αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε”, είπαν. Και εκείνος είπε “δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό”. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος, θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας». 

Η Καρολάιν κρατά αγκαλιά την κόρη της

Η Καρολάιν όταν έμαθε για τα ναρκωτικά φέρεται να είπε στον σύζυγό της να σταματήσει, αλλιώς θα τον εγκατέλειπε και θα πήγαινε στις Φιλιππίνες

Τέλος, ισχυρίστηκε ότι ο πιλότος αποκάλυψε την αλήθεια και στη μητέρα του, η οποία μπορεί να επιβεβαιώσει όλα όσα λέει ο ίδιος. 

«Ο Μπάμπης μου το είπε, μου έγραψε γράμμα! Ναι, το έκανε. Και το είπε και στη μητέρα του επίσης. Αν μιλήσετε στη μητέρα του, θα σας το επιβεβαιώσει. Το γράμμα ήταν δακτυλογραφημένο σε πολύ καλά αγγλικά και δεν είναι υπογεγραμμένο. Δεν είναι ομολογία. Αλλά αν μιλήσεις στη μητέρα του, θα σου πει ποια είναι η αλήθεια», είπε ο πατέρας της Καρολάιν. 

Σε ερώτηση γιατί ο Μπάμπης δεν ανέφερε κάτι κατά τη διάρκεια της δίκης, απάντησε: «Ποιο το νόημα; Αυτός ο άνθρωπος δικαζόταν για φόνο εκ προμελέτης και έλαβε τη μέγιστη των ποινών. Εκεί τελειώνει η ιστορία για εμένα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top