Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του πιλότου διαψεύδει τον πατέρα της Καρολάιν

Τι υποστηρίζει η μητέρα του

Τι υποστηρίζει το περιβάλλον του πιλότου - Βίντεο από Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Το περιβάλλον του πιλότου διαψεύδει όλα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας της Καρολάιν σχετικά με την εμπλοκή του πρώην γαμπρού του σε συμμορία ναρκωτικών.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς είχε υποστηρίξει ότι η αποκάλυψη για τα ναρκωτικά έγινε από τον ίδιο τον πιλότο και στη μητέρα του. Η Γεωργία Χάρδα μίλησε μαζί της.

«Δεν το γνωρίζω και δεν έχω να κάνω κάποια δήλωση ούτε εγώ ούτε η οικογένειά μου» είπε η μητέρα του πιλότου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Τασούλας Παπανικολάου στο Μεσημεριανό Δελτίο Ειδήσεων του Star οι άνθρωποι του περιβάλλοντος του πιλότου διαψεύδουν όλα όσα ισχυρίστηκε ο πατέρας της Καρολάιν.

Δεν υπήρχαν ναρκωτικά δεν υπήρχε συμμορία, δεν έγινε τίποτα από όλα αυτά που καταγγέλλει ο κ. Κράουτς, υποστηρίζει η οικογένεια του πιλότου.

Στέκονται μάλιστα στην έρευνα που έγινε από την αστυνομία αλλά και στη δίκη και συγκεκριμένα στο γεγονός πως δεν προέκυψε ποτέ εμπλοκή με ναρκωτικά.

Επίσης στέκονται και σε ένα άλλο βασικό στοιχείο όπως ισχυρίζονται. Ότι για να κάνει μεταφορά με ναρκωτικά με ελικόπτερο θα έπρεπε να ενημερώσει την εταιρία του, να καταθέσει σχέδιο πτήσης.

Πατέρας Καρολάιν: «Τη σκότωσε γιατί έμπλεξε σε υπόθεση ναρκωτικών»

Ο Ντέιβιντ Κράουτς, πατέρας της αδικοχαμένης Καρολάιν ισχυρίστηκε ότι ο πρώην γαμπρός του «εμπλεκόταν σε συμμορία ναρκωτικών και το είπε στην Καρολάιν».

Εκείνη, όπως ανέφερε ο κ. Κράουτς, του είπε να σταματήσει και τον απείλησε ότι αν δεν το έκανε, θα έπαιρνε το παιδί και θα έφευγε για τις Φιλιππίνες. 

Σύμφωνα με τον κ. Κράουτς, «ο πιλότος είπε στα μέλη της συμμορίας ότι η Καρολάιν έμαθε για τα ναρκωτικά». Τότε εκείνοι φέρεται να του είπαν ότι πρέπει να την ξεφορτωθούν, σύμφωνα με τον κ. Κράουτς.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top