Πατέρας Καρολάιν: «Αυτός είναι ο λόγος που ο Μπάμπης σκότωσε την κόρη μου»

«Eυτυχισμένη η μικρή Λυδία στις Φιλιππίνες»

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς για τον δολοφόνο της κόρης του στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα». Όπως καταγγέλλει, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή η συμμορία με την οποία πήγε να μπλέξει, τον απείλησε πως «αν δεν ξεφορτωθεί την Καρολάιν» θα σκοτώσουν τον ίδιο, τη γυναίκα του και το κοριτσάκι τους. Ο ίδιος δηλώνει πολύ «θυμωμένος» με τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου επειδή θέλουν να επιστρέψει η μικρή Λυδία στην Ελλάδα, τη στιγμή που είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες στο σπίτι της αδερφής της Καρολάιν.

Γλυκά Νερά: «Σκότωσε την Καρολάιν γιατί ήξερε για το εμπόριο ναρκωτικών»

«Η εγγονή μου ζει με την αδελφή της Καρολάιν σε ένα μεγάλο σπίτι στις Φιλιππίνες με τα τρία παιδιά της και περνάει υπέροχα. Είναι πολύ καλά, είναι χαρούμενη και διασκεδάζει πολύ» είπε στη συνέντευξή του στη Ρία Τσοχαντάρη. 

Η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες στο σπίτι της αδερφής της Καρολάιν.

Είμαι σε επαφή μαζί της τακτικά και έχω πολλές φωτογραφίες να παίζει με τα άλλα παιδιά, ενώ σύντομα θα ξεκινήσει και το σχολείο.

Ο κ. Κράουτς δηλώνει θυμωμένος με τους άλλους παππούδες της Λυδίας, τους γονείς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που θέλουν να φέρουν πίσω την Λυδία στην Ελλάδα και να πάρουν την επιμέλεια, τη στιγμή που η Λυδία είναι ευτυχισμένη στις Φιλιππίνες. Χαρακτήρισε λάθος να θέλουν να έχουν σχέσεις με το παιδί οι γονείς του δολοφόνου της μητέρας του.

Γλυκά Νερά: Το περιβάλλον του πιλότου διαψεύδει τον πατέρα της Καρολάιν

«Ο λόγος που ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος δολοφόνησε την Καρολάιν» 

«Στα τέλη του 2020 ο Μπάμπης γνώρισε έναν ιδιοκτήτη εστιατορίου όπου εκείνος και η Καρολάϊν συνήθιζαν να πηγαίνουν για φαγητό». είπε στη συνέντευξή του ο κ. Κράουτς. Όπως ισχυρίστηκε, ο άνθρωπος αυτός ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά και του πρότεινε να συνεργαστούν γιατί χρειάζονταν πιλότο για μία δουλειά για την οποία θα τον πλήρωναν πολλά λεφτά.

Στη συνέχεια ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος - σύμφωνα πάντα με τον κ. Κράουτς- πήγε σπίτι και είπε στην Καρολάιν ότι θα μεταφέρει ναρκωτικές ουσίες μόνο για μια φορά και εκείνη, που μισούσε τα ναρκωτικά, τρελάθηκε και του είπε ότι αν μπλέξει με αυτούς τους ανθρώπους θα φύγει και θα πάρει μαζί την κόρη της για να μείνει με την αδερφή της στις Φιλιππίνες.

Mία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε ο πατέρας της Καρολάιν, Ντέιβιντ Κράουτς

Τότε, συνέχισε ο κ. Κράουτς, ο Μπάμπης είπε στη συμμορία πως δεν θα κάνει τη δουλειά. Στην ερώτηση των ανθρώπων «γιατί όχι;» εκείνος τους είπε ότι το είπε στη γυναίκα του η οποία αντέδρασε. Τότε η συμμορία του είπε ότι «θα πρέπει να την ξεφορτωθούν» γιατί κάποια στιγμή θα μιλούσε για όσα είχε μάθει.

«Στο τέλος του είπαν "κοίτα, θα σκοτώσουμε εσένα, τη γυναίκα σου και το κοριτσάκι σου αν δεν ξεφορτωθείς τη γυναίκα σου". Αυτός ήταν ο λόγος που σκότωσε την Καρολάιν. Κανένας άλλος» 

Ο ίδιος αναφέρει πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε στείλει ένα γράμμα στη μητέρα του λέγοντας της πως η συμμορία είχε σκοτώσει την Καρολάιν αλλά εκείνος θα έπαιρνε την ευθύνη. Το ίδιο έγραψε και στον ίδιο, όπως αναφέρει, ενώ,  όπως συμπληρώνει, αυτά τα στοιχεία έχουν κατατεθεί και έχουν καταγραφεί από την Αστυνομία.

Ο κ. Κράουτς, που αναφέρει ότι είναι πλούσιος, μιλά στο τέλος και για το χρηματικό ποσό των 70.000 ευρώ που έδωσαν εκείνος και η σύζυγός του στην Καρολάιν προκειμένου να αγοράσει γη και να χτίσει σπίτι. Όπως όμως ανακάλυψε μετά τη δολοφονία της κόρης του, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος είχε αγοράσει τη γη στο όνομα του. Ο κ. Κράουτς ζητά η γη αυτή να πάει στη Λυδία.

Σημειώνεται εδώ πως, αναφορικά με την επιστολή που κατά τον κ. Κράουτς φέρεται να έχει γράψει ο πιλότος, η οικογένεια του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, απαντά ότι δεν ισχύει κάτι τέτοιο.

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top