Περιστέρι: Νέα προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο Πακιστανός

Οι δύο ταυτότητες - Πού κρυβόταν αφού σκότωσε τη Νικολέτα

Ρεπορτάζ για τη σύλληψη του 22χρονου Πακιστανού που δολοφόνησε τη 17χρονη στο Περιστέρι από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο ζήτησε και πήρε ο 22χρονος Πακιστανός, ο οποίος συνελήφθη για τη δολοφονία της 17χρονης Νικολέτας μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι.

Ο 22χρονος Πακιστανός που δολοφόνησε τη 17χρονη

Ο 22χρονος Πακιστανός αναμένεται να απολογηθεί σήμερα στον ανακριτή

Δια μέσου του συνηγόρου του, ζήτησε και έλαβε τη νέα προθεσμία προκειμένου να ενημερωθεί επί της δικογραφίας που έχει σχηματιστεί σε βάρος του και να προετοιμάσει την υπερασπιστική γραμμή και να απαντήσει στο γιατί στέρησε με τόσο βίαιο τρόπο τη ζωή της νεαρής συντρόφου.

Ο νεαρός συνελήφθη το Σάββατο στη Βόρεια Μακεδονία. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με τη Νικολέτα και πάνω στον καβγά της έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να της προκαλέσει ασφυκτικό θάνατο. 

Περιστέρι: Στον ανακριτή οδηγείται τη Δευτέρα ο δολοφόνος της 17χρονης

Σήμερα αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τις αιτίες που διέπραξε τη δολοφονία και για τον τρόπο που σκότωσε την άτυχη 17χρονη. 

Περιστέρι: Πώς διέφυγε ο 22χρονος μετά τη δολοφονία

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 22χρονος μετά τη δολοφονία της 17χρονης πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα και το κινητό της κι άφησε τα κλειδιά του σπιτιού, όπου έμενε κι εκείνος με τη Νικολέτα, τη μητέρα και την αδελφή της. 

Περιστέρι: Μυστήριο με τον δολοφόνο της Νικολέτας - Είχε δύο ονόματα

Πληροφορίες που μετέδωσε το Open αναφέρουν ότι ο Πακιστανός επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και του αποκάλυψε ότι θα πάει στη Θεσσαλονίκη. Στη συνέχεια συναντήθηκε με φιλικό του πρόσωπο στον σταθμό Λαρίσης, όπου επιβιβάστηκε στο τρένο και κατευθύνθηκε προς Θεσσαλονίκη. 

Πακιστανός δικαστήρια

Ο 22χρονος συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία σε γκρουπ παράτυπων μεταναστών

Από εκεί κατάφερε να μπει σε ένα γκρουπ παράνομων μεταναστών και να διαφύγει από τη χώρα, φτάνοντας στη Βόρεια Μακεδονία. 

Περιστέρι: Πώς τον εντόπισε η αστυνομία

Στη Θεσσαλονίκη μετέβη και κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε πληροφορίες για τις κινήσεις του 22χρονου. 

Περιστέρι: «Ξεσπά» ο πατέρας της Νικολέτας, μετά την ομολογία του 20χρονου

Εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Νικολέτα και σύντροφός της

Η Νικολέτα δεχόταν συνεχώς απειλές από τον 22χρονο γιατί ήθελε να χωρίσουν

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 22χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Περιστέρι: Πώς οι αρχές έφθασαν στον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

Η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Περιστέρι: Η Νικολέτα δεχόταν απειλές από τον Πακιστανό

Την ίδια ώρα, όπως αποκαλύφθηκε, η 17χρονη Νικολέτα είχε δεχθεί δεκάδες απειλητικά μηνύματα από τον σύντροφό της, ακόμα και την ημέρα της δολοφονίας της. 

Πακιστανός

Ο ίδιος ομολόγησε ότι δολοφόνησε τη 17χρονη πάνω σε καβγά

Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου

Σύμφωνα με τον πατέρα της, το κορίτσι ήθελε να χωρίσει, κάτι με το οποίο δε συμφωνούσε ο 22χρονος Πακιστανός. Μάλιστα ο δικηγόρος του πατέρα μίλησε για κακοποιητικό παρελθόν και περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας εις βάρος της 17χρονης. 

Περιστέρι: Οι δύο ταυτότητες του Πακιστανού

Πληροφορίες επίσης αποκαλύπτουν ότι ο 22χρονος Πακιστανός είχε πολλά ονόματα κι έκανε αιτήσεις για άσυλο. Η πραγματική του ταυτότητα παραμένει μυστήριο. Φέρεται να είχε τρία ονόματα, δύο επώνυμα, δύο πατρώνυμα, δύο μυτρώνυμα και τρεις διαφορετικές ημερομηνίες γέννησης.

Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της

Οι αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να είχε έρθει στη χώρα μας μέσω Τουρκίας, χωρίς έγγραφα, ενώ φέρεται να είχε υποβάλει αιτήσεις ασύλου, υπό την καθοδήγηση άλλων και με διαφορετική αιτιολογία κάθε φορά, ελπίζοντας ότι κάποια θα εγκρινόταν. 

Περιστέρι: Μέλος σπείρας που διέπραττε ληστείες ο Πακιστανός

Επίσης, ο 22χρονος φέρεται ότι είχε συλληφθεί στο παρελθόν για μικροκλοπές και ότι διέπραττε ληστείες σε πεζούς κι επιθέσεις σε σταθμευμένα οχήματα. 

Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

Ο ίδιος έμενε στην περιοχή της Ομόνοιας με ομοεθνείς του, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή του σε κυκλώματα. 

Περιστέρι: Έρευνες για το ποιοι τον βοήθησαν να βγει από τη χώρα

Σε εξέλιξη βρίσκεται και μια παράλληλη έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. για να εντοπιστούν τα άτομα που βοήθησαν τον 22χρονο να φύγει από την Αθήνα, αλλά και να κρυφτεί μετά τη δολοφονία της Νικολέτας. 

Περιστέρι: Το άγνωστο αιματηρό επεισόδιο με τη 17χρονη και τον σύντροφό της

Ο 22χρονος φέρεται να κατάφερε να έρθει σε επαφή με παράνομους διακινητές μεταναστών που μαζί με άλλα άτομα τους βοήθησαν να περάσουν τα σύνορα και να φτάσουν στα Σκόπια. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top