Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της

Στον Εισαγγελέα ο γυναικοκτόνος - Πώς τον «πρόδωσε» το κινητό της 17χρονης

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στα Σκόπια. Πώς το κινητό τηλέφωνο της άτυχης κοπέλας «πρόδωσε» τα ίχνη του.

Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

Ομολόγησε τη στυγερή δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της. Ο νεαρός, πακιστανικής καταγωγής, οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μετά τη σύλληψή του στα σύνορα της Βόρειας Μακεδονίας και παραδέχτηκε ότι ήταν εκείνος που έκοψε το νήμα της ζωής της 17χρονης. 

δολοφονία Νικολέτας - ομολόγησε ο δράστης

Ομολόγησε ότι σκότωσε τη Νικολέτα ο 20χρονος Πακιστανός / Eurokinissi

ομολόγησε ο Πακιστανός ότι σκότωσε τη Νικολέτα

Περιστέρι: Τι είπε στην ομολογία του ο 20χρονος

Ο 20χρονος μετά την ομολογία του περιέγραψε με λεπτομέρεια στους αστυνομικούς όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ στο σπίτι της 17χρονης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, παραδέχτηκε ότι έπνιξε με τα χέρια του την άτυχη κοπέλα, προκαλώντας της ασφυκτικό θάνατο και στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή.

Περιστέρι - δολοφόνος 17χρονης 3

Ακόμα, υποστήριξε ότι μάζεψε τα πράγματά του και έφυγε από το σπίτι, ενώ ομολόγησε ότι θα έφευγε στο εξωτερικό και ότι δε σκόπευε να παραδοθεί στις Αρχές.

Οι αστυνομικοί, μετά την ομολογία, σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος του και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα, από τον οποίο έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Περιστέρι: Το κινητό της Νικολέτας «πρόδωσε» τον δολοφόνο

Το κλεμμένο τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, αλλά και η στενή συνεργασία των αστυνομικών αρχών Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας, οδήγησαν στην σύλληψη του 20χρονου που καταζητείτο από την πρώτη στιγμή για τη δολοφονία της κοπέλας.

Περιστέρι: Το άγνωστο αιματηρό επεισόδιο με τη 17χρονη και τον σύντροφό της

Ο καθ'ομολογίαν δράστης της δολοφονίας, σύμφωνα με το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, εντοπίστηκε χτες το απόγευμα έξω από τα Σκόπια από την Αστυνομία της γειτονικής χώρας, καθώς αναζητούνταν και εκεί, ύστερα από επαφές της Ελληνικής Αστυνομίας με τις αστυνομικές αρχές των χωρών της Βαλκανικής, ύστερα από πληροφορίες ότι ο νεαρός είχε σκοπό να περάσει τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της Νικολέτας - «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

δολοφονία Νικολέτας Περιστέρι

Περιστέρι: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του γυναικοκτόνου

Ειδικότερα, όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Περιστέρι: Δεκάδες τα απειλητικά μηνύματα στη 17χρονη – Σήμερα η κηδεία της

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

δολοφονία Νικολέτας Περιστέρι - 20χρονος Πακιστανός

Ο 20χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Κάποια στιγμή 21χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Ο 21χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία και μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, από όπου θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Υπενθυμίζεται ότι η 17χρονη Νικολέτα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός και είχε παλέψει με τον δράστη, ο οποίος τελικά, μετά από καβγά, την σκότωσε κλείνοντας το στόμα της με τα χέρια το στόμα και τη μύτη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top