Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

Πώς η ΕΛ.ΑΣ. εντόπισε τον ύποπτο για τη δολοφονία της 17χρονης

Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας, πακιστανικής καταγωγής, που θεωρείται ο νούμερο ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της στο Περιστέρι. Πώς το κινητό της 17χρονης τον πρόδωσε.

Περιστέρι: Το άγνωστο αιματηρό επεισόδιο με τη 17χρονη και τον σύντροφό της

Ο 20χρονος είχε φύγει από την Ελλάδα μαζί με ένα γκρουπ μεταναστών και είχε μεταβεί μέσω Θεσσαλονίκης στη Βόρεια Μακεδονία. Ωστόσο η ΕΛ.ΑΣ. είχε ήδη εκδόσει διεθνές ένταλμα σύλληψης και μόλις εντοπίστηκε στα Σκόπια, συνελήφθη.

Περιστέρι - δολοφονία Νικολέτας

Πληροφορίες από αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το κινητό τηλέφωνο της 17χρονης ήταν εκείνο που πρόδωσε τα ίχνη του. Ο 20χρονος χρησιμοποιούσε το προσωπικό του κινητό μέχρι που έφτασε στη Θεσσαλονίκη. Ξαφνικά, όμως, το σήμα του χάθηκε, αφού απενεργοποίησε τη συσκευή του. Λίγες ώρες αργότερα, και ενώ είχε περάσει τα σύνορα, άνοιξε το κινητό της Νικολέτας, το οποίο είχε πάρει μαζί του. Εκεί οι Αρχές εντόπισαν τα ίχνη του και ακολούθησε η σύλληψή του.

20χρονος Πακιστανός

Ο 20χρονος Πακιστανός που κατηγορείται για τη δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι

Ο νεαρός ήταν εξαφανισμένος για ημέρες, από την ημέρα που η 17χρονη βρέθηκε πνιγμένη στο σπίτι της. Οι Αρχές τον θεωρούσαν εξ΄αρχής πρόσωπο ενδιαφέροντος, καθώς φέρεται να ήταν το τελευταίο άτομο που είχε δει το κορίτσι.

Την είδηση της σύλληψης του 20χρονου Πακιστανού έκανε γνωστή το πρωί του Σαββάτου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος με ανάρτησή του στο Twitter: «Βρίσκεται πλέον στα χέρια της Ελληνικής Αστυνομίας ο  φερόμενος ως δράστης  για τη δολοφονία της δεκαεπτάχρονης Νικολέτας στην Αθήνα και θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο 20χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της 17χρονης - Την έπνιγε απί 7 λεπτά

Ο θάνατος της άτυχης Νικολέτας ήταν μαρτυρικός και σύμφωνα με τον ιατροδικαστή πάλεψε για τη ζωή της.

Τα ιατροδικαστικά στοιχεία δείχνουν ότι η 17χρονη είχε ασφυκτικό θάνατο. Ο δράστης της έκλεισε τη μύτη και το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο πανάκι, ενώ ταυτόχρονα την κρατούσε από τα χέρια. Το κορίτσι έδωσε μάχη με τον δολοφόνο, αλλά δεν τα κατάφερε.

Η νεαρή κοπέλα πάλευε για 7 λεπτά με τον δολοφόνο της, προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή.

Σημειώνεται ότι το νεαρό ζευγάρι φέρεται να είχε προστριβές το τελευταίο διάστημα. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η Νικολέτα είχε ζητήσει από τον 20χρονο να χωρίσουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top