Περιστέρι: Πώς οι αρχές έφθασαν στον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

Ποιοι βοήθησαν τον 20χρονο να βγει από τη χώρα;

Ομολόγησε την άγρια δολοφονία της Νικολέτας στο Περιστέρι ο 20χρονος σύντροφός της, ο οποίος συνελήφθη σήμερα στα Σκόπια. Πώς οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του; Ποιοι τον βοήθησαν να βγει από τη χώρα;

Δείτε εδώ το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Πώς σκότωσε τη Νικολέτα

Η  17χρονη Νικολέτα είχε βρεθεί νεκρή στο σπίτι της στο Περιστέρι και σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση ο θάνατος της ήταν ασφυκτικός και είχε παλέψει με τον δράστη, ο οποίος τελικά, μετά από καβγά, την σκότωσε κλείνοντας το στόμα της με τα χέρια το στόμα και τη μύτη.

Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της

Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου

Στην ομολογία του ο 20χρονος, φέρεται να είπε ότι μάλωσε με το θύμα και μετά τη σκότωσε, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν σκόπευε να παραδοθεί και ότι σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μαλώσαμε με τη Νικολέτα και τη σκότωσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα της Νικολέτας - «Είχε πέσει θύμα βιασμού»

Πώς οι αρχές έφθασαν στα ίχνη του

Όπως ανακοινώθηκε από το Υπουργείο, από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστή η αποτρόπαια δολοφονία της 17χρονης οι δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. τέθηκαν σε συναγερμό για τον εντοπισμό του δράστη, στην Αττική και σε ολόκληρη τη χώρα.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες συγκέντρωσαν πληροφορίες για τις κινήσεις του, σύμφωνα με τις οποίες κατευθύνθηκε στην Βόρεια Ελλάδα με σκοπό να διαφύγει σε χώρες τις Κεντρικής Ευρώπης.

Οι αστυνομικές αρχές τις Βόρειας Ελλάδας ήρθαν άμεσα σε επαφή με τις αντίστοιχες υπηρεσίες των βαλκανικών χωρών και υπήρξε συνεχής και στενή συνεργασία, ενώ ενισχύθηκαν οι έλεγχοι στις συνοριακές διαβάσεις.

Ως αποτέλεσμα των αυξημένων ελέγχων εντοπίστηκε χτες το απόγευμα ομάδα παράτυπων μεταναστών στην Βόρεια Μακεδονία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι ήταν και ο φερόμενος ως δράστης της αποτρόπαιης δολοφονίας, ο οποίος είναι πακιστανικής καταγωγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, η αντίστροφη μέτρηση για την σύλληψη του καταζητούμενου Πακιστανού άρχισε όταν εντοπίστηκε το σήμα του κινητού του στην Βόρεια Ελλάδα.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν βέβαιο ότι είχε σκοπό να φύγει από τη χώρα περνώντας τα βόρεια σύνορα, για αυτό εστάλη μήνυμα και φωτογραφία του σε όλες τις υπηρεσίες, αλλά και τις αρχές των γειτονικών και κυρίως της Βόρειας Μακεδονίας.

Το λάθος του δολοφόνου της 17χρονης Νικολέτας

Περιστέρι: Το άγνωστο αιματηρό επεισόδιο με τη 17χρονη και τον σύντροφό της

Κάποια στιγμή 20χρονος έκλεισε το κινητό του και το σήμα χάθηκε. Είχε πάρει μαζί του όμως το κινητό της 17χρονης Νικολέτας, το οποίο άνοιξε μόλις πέρασε στο έδαφος της Βόρειας Μακεδονίας.

Το σήμα της κοπέλας εντοπίστηκε αμέσως και οι αρχές της γειτονικής χώρας δεν άργησαν να εντοπίσουν και τον κάτοχο του, σε ομάδα παράτυπων μεταναστών και να τον συλλάβουν.

Θα απολογηθεί τη Δευτέρα

Ο 20χρονος παραδόθηκε στην Ελληνική Αστυνομία, μεταφέρθηκε στην Ασφάλεια Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο Εισαγγελέα και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Περιστέρι: Συγκλονίζει η μητέρα της Νικολέτας - «Το παιδί μου ήταν άγγελος»

Ποιοι βοήθησαν τον 20χρονο να βγει από τη χώρα

«Υπήρξε βοήθεια και από άλλους παράτυπους μετανάστες στη χώρα μας. Άλλωστε και στο group στο οποίο συμμετείχε για να εξέλθει από τη χώρα μας ήταν ένα group παράνομων μεταναστών που ήρθαν στην χώρα μας και προορισμός του ήταν η βόρεια Ευρώπη», είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star ο ταξίαρχος εν αποστρατεία Θανάσης Κατερινόπουλος. 


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top