Σοκαριστική αποκάλυψη του πατέρα της Νικολέτας - «Είχε πέσει θύμα βιασμού»

Η 17χρονη και ο αδελφός της θύματα ασέλγειας και bullying

Ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας από το Περιστέρι αποκάλυψε ότι η κόρη του έπεσε θύμα βιασμού στα 11 χρόνια της / Βίντεο Ant1

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο φως για την 17χρονη Νικολέτα, το κορίτσι που δολοφονήθηκε φρικτά μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Όπως αποκάλυψε ο πατέρας της, η κοπέλα και ο αδερφός της είχαν πέσει θύματα βιασμού και bullying στην Ημαθία όπου διέμεναν, γι΄αυτό και είχαν μετακομίσει στην Αθήνα.

Περιστέρι: Ξεσπά η αδερφή της Νικολέτας- Το μήνυμα που στέλνει στον 20χρονο

γυναικοκτονία Περιστέρι

Λίγες ώρες μετά τη στυγερή δολοφονία της άτυχης Νικολέτας στο Περιστέρι, ο πατέρας της έφερε στο «φως» μια άγνωστη πτυχή της δραματικής ζωής του άτυχου κοριτσιού που βρήκε τόσο φρικτό θάνατο. Όπως αποκάλυψε μιλώντας στον Ant1, η κόρη του και ο αδερφός της είχαν πέσει θύμα βιασμού από τρεις άνδρες σε ηλικία μόλις 11 και 8 ετών αντίστοιχα.

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας - Την έπνιγε επί 7 λεπτά

δολοφονία 17χρονης Περιστέρι

«Κάθομαι και βλέπω φωτογραφίες και όλο κλαίω. Πριν από ένα μήνα περνούσαμε καλά, το΄χα στην αγκαλιά μου. Είμαι ράκος. Το παιδί μου δεν μπορεί να το φέρει κανένας πίσω», είπε αρχικά ο πατέρας της Νικολέτας και  πρόσθεσε ότι η κόρη του και ο γιος του είχαν πέσει θύματα συστηματικού βιασμού:

Τα παιδιά βιαστήκανε. Έγιναν δικαστήρια, καταδικαστήκανε, ο ένας 53χρόνια, ο άλλος 16-17χρόνια. Στο σχολείο το κοροϊδεύανε, δέχτηκε bullying.

«Προσπαθούσε να επιβιώσει, να μην το σκέφτεται. H Νικολέτα έφυγε για την Αθήνα να χαρεί τη ζωή της, να την πάρει από την αρχή πάλι, όσο μπορούσε να χαρεί τη ζωή της, να διώξει τον πόνο της. Τελικά, ορίστε, έγινε αυτό που έγινε. Σκέφτηκε ότι η σχέση της θα είναι πολύ καλή και να το αποτέλεσμα», κατέληξε ο χαροκαμένος πατέρας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top