Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας - Την έπνιγε επί 7 λεπτά

Ο δράστης της έφραξε στόμα και μύτη - Άφαντος παραμένει ο φίλος της

Επί πέντε με επτά λεπτά έπνιγε ο δράστης την 17χρονη Νικολέτα / Βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία από την νεκροτομή της 17χρονης που δολοφονήθηκε πάνω στο κρεβάτι της στο Περιστέρι. Για το έγκλημα αναζητείται ο 20χρονος φίλος της με τον οποίο διατηρούσε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Περιστέρι: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της αδελφής της 17χρονης

Ανατριχίλα προκαλεί η ιατροδικαστική έκθεση για τον θάνατο της 17χρονης. Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση και όπως αναφέρει το πιστοποιητικό θανάτου, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών».

δολοφονία 17χρονης Περιστέρι

Η 17χρονη Νικολέτα που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι

Περιστέρι: Βρέθηκε DNA του δολοφόνου στα νύχια της 17χρονης

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τη νεκροτομή, ο δράστης, που φέρεται να είναι ο 20χρονος πακιστανικής καταγωγής, την έπνιγε επί πέντε με επτά λεπτά, χρησιμοποιώντας τα χέρια του για να τη σκοτώσει. Ο θάνατος της Νικολέτας ήταν μαρτυρικός.

Περιστέρι: Η αδερφή της βρήκε νεκρή τη Νικολέτα - «Φέρε το παιδί μου πίσω!»

Από τη μια, με το αριστερό φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι, αφήνοντάς της σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά. Από την άλλη, με το δεξί του χέρι φέρεται να τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. 

γυναικοκτονία Περιστέρι

Το νεαρό ζευγάρι φέρεται να τσακωνόταν συχνά 

Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Περιστέρι: Άφαντος παραμένει ο σύντροφος της 17χρονης

Σημειώνεται ότι ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας είναι ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της. Ο νεαρός παραμένει άφαντος, με την αστυνομία να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του.

Οι συμπατριώτες του με τους οποίους έμενε μαζί ανέφεραν ότι  ο 20χρονος πήγε από το σπίτι τους, πήρε μια βαλίτσα με ρούχα και τους είπε ότι θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη και από εκεί στο εξωτερικό.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top