Περιστέρι: Ξεσπά η αδερφή της Νικολέτας - Το μήνυμα που στέλνει στον δράστη

Αύριο η κηδεία της 17χρονης που δολοφονήθηκε

«Χτενίζουν» το λεκανοπέδιο οι αστυνομικοί για να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον σύντροφο της άτυχης Νικολέτας, της 17χρονης που βρέθηκε φρικτά δολοφονημένη μέσα στο σπίτι της στο Περιστέρι. Την ίδια ώρα, η αδελφή του άτυχου κοριτσιού, «ξεσπά» στο star.gr για όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και στέλνει ένα μήνυμα στον νούμερο ένα ύποπτο δολοφόνο της αδελφής της, λίγες ώρες πριν την αποχαιρετήσει για πάντα.

Περιστέρι: Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας - Την έπνιγε επί 7 λεπτά

Την ώρα που ο σύντροφος της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι παραμένει άφαντος, η αδελφή του κοριτσιού «ξεσπά» στο star.gr και τον Ανέστη Συμεωνίδη. Δίνει τη δική της απάντηση σε όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες για την υπόθεση και στέλνει το δικό της μήνυμα στον 20χρονο Πακιστανό που αναζητείται για τη δολοφονία της:

Καταρχάς σχολιάζουν με αρνητικά σχόλια κάτι που μας επηρεάζει όλους. Δεύτερον, δεν είμαστε Ρομά και τρίτον ένα μήνυμα να δημοσιευτεί για να το δουν όλοι και σίγουρα ο δράστης, από εμένα: Όπου βρίσκεσαι, θα σε βρω. Έτσι όπως σκότωσες την αδελφή μου που την έπνιξες, έτσι θα σε σκοτώσω και εγώ, με τα ίδια μου τα χέρια. Για να πάρω δικαιοσύνη για τη ψυχή της καρδούλας μου. 

 

μήνυμα αδερφής 17χρονης Νικολέτας

Περιστέρι: Αύριο η κηδεία της 17χρονης - Η ανάρτηση του πατέρα της

Αύριο Πέμπτη 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου θα που το τελευταίο «αντίο» στην αδικοχαμένη Νικολέτα συγγενείς και φίλοι.

Η ανάρτηση του πατέρα της «ραγίζει» καρδιές: «Αύριο 4/8/2022 στις 12 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου Μακροχωρίου αποχαιρετούμε στη χώρα των αγγέλων τον άγγελό μας».

κηδεία 17χρονης Περιστέρι

Περιστέρι: Ποιος είναι ο σύντροφος της 17χρονης που ψάχνει η αστυνομία

Ο 20χρονος θεωρείται ο νούμενο ένα ύποπτος για τη στυγερή δολοφονία της. Από την πρώτη στιγμή οι έρευνες των αστυνομικών επικεντρώθηκαν σε αυτό, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εξαφανίστηκε αμέσως μετά τη δολοφονία της. 

Περιστέρι: Οι σπαρακτικές αναρτήσεις της αδελφής της 17χρονης

Ο νεαρός από το Πακιστάν είναι ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Είναι γυμνασμένος και ακούει τραπ μουσική, όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει αναρτήσει ο ίδιος.

γυναικοκτονία Περιστέρι 2

γυναικοκτονία Περιστέρι 3

20χρονος Πακιστανός - δολοφονία 17χρονης Περιστέρι

Περιστέρι - 20χρονος Πακιστανός

Σε άλλα βίντεο, απαθανατίζεται παρέα με τους φίλους του να καπνίζει ναργιλέ, ενώ διασκεδάζει και με τραγούδια της χώρας του. 

20χρονος Πακιστανός

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο φερόμενος δράστης πριν λίγο καιρό εργαζόταν σε επιχείρηση με εκκλησιαστικά είδη. Ο εργοδότης του, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, έκανε λόγο για έναν άνθρωπο ήσυχο που δεν είχε δώσει ποτέ δικαιώματα. 

«Ήρθε  εδώ συστημένος. Δούλεψε λίγες ημέρες στην επιχείρηση μου. Γνώριζα ότι μένει στο σπίτι στην οδό Αραχώβης μαζί με την οικογένεια της ανήλικης. Ήσυχος ήταν... Έφυγε από τη δουλειά πριν λίγες μέρες, καθώς δεν έκανε γι αυτήν την εργασία. Έχω σοκαριστεί από την είδηση. Με κάλεσε η αστυνομία και έχω καταθέσει όλα όσα γνωρίζω», ανέφερε ο πρώην εργοδότης του 20χρονου.

Περιστέρι: Την έπνιγε επί 5 με 7 λεπτά - Μαρτυρικός ο θάνατος της Νικολέτας

Στη γειτονιά της άτυχης Νικολέτας οι γείτονες δεν μπορούν να συνειδητοποιήσουν πως ένα κορίτσι μόλις 17 χρονών δολοφονήθηκε με τόσο άγριο τρόπο. 

Η ιατροδικαστική έκθεση της 17χρονης κοπέλας προκαλεί ανατριχίλα. Όπως προκύπτει, διαπιστώθηκε «ασφυκτικός μηχανισμός θανάτου, συνεπεία απόφραξης των εξωτερικών αεροφόρων οδών». Ο δράστης την έπνιγε επί 5 με 7 λεπτά και ο θάνατός της ήταν μαρτυρικός.

δολοφονία 17χρονης Περιστέρι

Από τη μια, με το αριστερό φέρεται να της πίεζε τη μύτη και το κεφάλι, αφήνοντάς της σημάδια, αμυχές και μικροεκδορές, στο πρόσωπό της αριστερά. Από την άλλη, με το δεξί του χέρι φέρεται να τής έκλεισε το στόμα, πιθανότατα χρησιμοποιώντας κάποιο μικρό ύφασμα, ένα πανάκι ενδεχομένως. 

Στο σώμα της 17χρονης εντοπίστηκαν και διάσπαρτα κάποιες μικροεκχυμώσεις.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top