Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου

Τα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψη του δολοφόνου της Νικολέτας

Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα έλαβε ο 20χρονος Πακιστανός, που ομολόγησε ότι σκότωσε τη 17χρονη Νικολέτα στο Περιστέρι. Ο νεαρός παραδέχθηκε στην ομολογία του ότι μάλωσε με το θύμα και τη σκότωσε. Τα τέσσερα στοιχεία που οδήγησαν στη σύλληψή του.

Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της

δολοφόνος Νικολέτας Περιστέρι

Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος της ανήλικης Νικολέτας οδηγήθηκε ενώπιον του 25ου τακτικού ανακριτή συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, μετά τη σύλληψή του στη Βόρεια Μακεδονία.

Περιστέρι: Συνελήφθη στα Σκόπια ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας

Στην ομολογία του φέρεται να είπε ότι μάλωσε με το θύμα και μετά τη σκότωσε, ενώ παραδέχθηκε ότι δεν σκόπευε να παραδοθεί και ότι σχεδίαζε να διαφύγει στο εξωτερικό.

Μαλώσαμε με τη Νικολέτα και τη σκότωσα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και την μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

ο 20χρονος σύντροφος της Νικολέτας ομολόγησε ότι τη σκότωσε

γυναικοκτονία Περιστέρι

Λεπτομέρειες για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο καθ΄ομολογίαν γυναικοκτόνος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα.

Περιστέρι: Τα στοιχεία που οδήγησαν στα ίχνη του

Παρόλο που ο 20χρονος είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία της Νικολέτας, το τμήμα Ανθρωποκτονιών είχε εξαρχής αδιάσειστα στοιχεία ότι αυτός είναι ο δράστης της στυγερής γυνακοκτονίας.

Αρχικά, ο 22χρονος, ενώ έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα φεύγοντας μετά το έγκλημα. Στη συνέχεια, πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι και εξαφανίστηκε.

Λίγο αργότερα, επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και του εκμυστηρεύτηκε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, γεγονός που μαρτυρούσε την πρόθεση του να φύγει στο εξωτερικό από τα βόρεια σύνορα της χώρας.

Σημειώνεται ότι το κινητό του νεαρού από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στη Βόρεια Ελλάδα. Εκεί τα ίχνη του χάθηκαν, όμως μετά άνοιξε το κινητό της άτυχης κοπέλας και έτσι εντοπίστηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top