Περιστέρι: «Ξεσπά» ο πατέρας της Νικολέτας, μετά την ομολογία του 20χρονου

«Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί μου;»

«Ραγίζει» καρδιές ο πατέρας της 17χρονης Νικολέτας που δολοφονήθηκε στο Περιστέρι. Μπορεί ο δράστης να ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του και να συνελήφθη, όμως για τον ίδιο και την οικογένειά του δεν υπάρχει δικαίωση.

Περιστέρι: Πώς οι αρχές έφθασαν στον δολοφόνο της 17χρονης Νικολέτας

«Είναι μια ανακούφιση, αλλά δεν παύει να έχει ‘φύγει’ …Ποιος θα φέρει πίσω το παιδί; Θα το φέρει πίσω κανένας; …Για μένα είναι ένα ξεχωριστό κορίτσι, μια μικρή ψυχή, αδικοχαμένη», δήλωσε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Ant1.

Ερωτηθείς για το τι θα έλεγε στον 20χρονο, ο πατέρας της κοπέλας είπε:

Tι θα του έλεγα; Ντροπή του! Όταν λες σε έναν άνθρωπο ότι τον αγαπάς και μετά του φέρεσαι έτσι; Πώς γίνεται αυτό; Τι σόι αγάπη ήταν αυτή;

Περιστέρι Νικολέτα

Ο πατέρας της 17χρονης ακόμα δεν έχει συνειδητοποιήσει ότι δε θα αγκαλιάσει ποτέ ξανά το κοριτσάκι του. Αναπολεί τις στιγμές τους και τις αναβιώνει μέσα από φωτογραφίες και βίντεο: «Από το πρωί φωτογραφίες και βίντεο έβλεπα. Μαζί που ήμασταν, όλοι μαζί και με τα παιδιά. Ήταν ευτυχισμένη, χαρούμενη… μόνο έτσι όπως γελάει, με το χαμόγελό της. Τα βίντεο, τις ιστορίες μας. Αυτό έμεινε τώρα…», ανέφερε.

Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Σοκάρει η ομολογία του 20χρονου

Ο πατέρας της Νικολέτας πρέπει τώρα να σταθεί βράχος στα άλλα τρία παιδιά του που έχουν μείνει πίσω και είναι σε κατάσταση σοκ: 

Έχω άλλα τρία παιδιά από πίσω. Θα κοιτάξω να δω πώς θα συμμαζευτούν τα παιδιά μου. Τα παιδιά τώρα είναι ράκος, όλα τα παιδιά. Ειδικά η Αναστασία που είναι μαζί στην Αθήνα, μεγάλο σοκ.

γυναικοκτονία Περιστέρι 2

Περιστέρι: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα» - Απολογείται τη Δευτέρα ο 20χρονος Πακιστανός

Ο 20χρονος σύντροφος της αδικοχαμένης Νικολέτας που συνελήφθη στη Βόρεια Μακεδονία παραδέχτηκε προφορικά στους αστυνομικούς ότι σκότωσε τη 17χρονη μέσα στο σπίτι που έμεναν μαζί στο Περιστέρι.

Περιστέρι: Ομολόγησε τη δολοφονία της Νικολέτας ο 20χρονος σύντροφός της

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι μάλωσαν με την κοπέλα και πάνω στον καβγά τής έκλεισε το στόμα και τη μύτη με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της.

Λεπτομέρειες πάντως για τις αιτίες και τον τρόπο διάπραξης του εγκλήματος αναμένεται να δώσει στον ανακριτή που ανέλαβε την υπόθεση.

Ο 20χρονος δράστης αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα.

γυναικοκτονία Περιστέρι - 20χρονος Πακιστανός

Περιστέρι: Πώς η ΕΛ.ΑΣ. έφτασε στα ίχνη του

Τα στοιχεία πάντως που οδήγησαν από την πρώτη στιγμή τους αστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής στο συμπέρασμα ότι αυτός ήταν ο δράστης του εγκλήματος, όπως έγινε γνωστό από αστυνομικές πηγές ήταν τα εξής:

  • Ο 20χρονος, ενώ έμενε μαζί με την 17χρονη, άφησε τα κλειδιά του στο διαμέρισμα φεύγοντας.
  • Πήρε όλα τα προσωπικά του αντικείμενα από το σπίτι και εξαφανίστηκε.
  • Επικοινώνησε με συγγενικό του πρόσωπο και είπε ότι επρόκειτο να φύγει για Θεσσαλονίκη, κάτι που έδειχνε την πρόθεση του να φύγει από την Ελλάδα μέσω των βορείων συνόρων.
  • Από την αστυνομία διευκρινίστηκε και τι ακριβώς έγινε με τα κινητά τηλέφωνα, αλλά και πώς έφτασαν στον εντοπισμό του στην Βόρεια Μακεδονία.

Όπως έγινε γνωστό, ο 20χρονος είχε πάρει μαζί του τόσο το δικό του κινητό όσο και της 17χρονης και διέφυγε με τρένο στη Θεσσαλονίκη.

Το κινητό του νεαρού από το στίγμα έδειξε ότι είχε φτάσει στην Βόρεια Ελλάδα, ενώ όπως διευκρινίστηκε αργότερα, εκεί πέταξε και τα δύο τηλέφωνα. Εξάλλου, το τηλέφωνο της 17χρονης Νικολέτας, όπως ανέφεραν αρμόδιοι αξιωματικοί, δεν μπορούσε να εντοπιστεί γιατί δεν είχε κάρτα SIM.

20χρονος Πακιστανός Περιστέρι

Στην Θεσσαλονίκη όμως μετέβη κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών από την Αθήνα, που είχε όλες τις πληροφορίες για τις κινήσεις του νεαρού Πακιστανού, και εκεί είχε συνεργασία με το Τμήμα Ανθρωποκτονιών Θεσσαλονίκης, την Διεύθυνση Αλλοδαπών και το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Παιωνίας Κιλκίς, για να μεθοδευτούν οι ενέργειες και να αξιοποιηθούν οι πληροφορίες.

Παράλληλα, μέσω της Διεύθυνσης Αλλοδαπών, υπήρξε επαφή με τις αστυνομικές αρχές της Βόρειας Μακεδονίας, τις οποίες η ΕΛ.ΑΣ ενημέρωσε για την πρόθεση του 21χρονου να περάσει τα σύνορα με σκοπό να φτάσει σε χώρα της Κεντρικής Ευρώπης.

Στο πλαίσιο αυτής της συνεργασίας η αστυνομία της Βόρειας Μακεδονίας εντόπισε τον καταζητούμενο σε ομάδα παράτυπων μεταναστών νότια των Σκοπίων, τον οδήγησαν μέχρι τα σύνορα και εκεί συνελήφθη από το κλιμάκιο των Ελλήνων αστυνομικών, οι οποίοι τον περίμεναν, καθώς είχε ήδη εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top