Ο Πέτρος Φιλιππίδης πήρε εξιτήριο και επέστρεψε στο σπίτι του

Πακιρτζίδου στο star.gr: «Επιθυμία του είναι να παραστεί στο δικαστήριο»

Όλα όσα είπε η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Κική Πακιρτζίδου

Εξιτήριο από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, στο οποίο νοσηλευόταν μετά το ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο, έλαβε λίγα λεπτά μετά τις 14:00 ο Πέτρος Φιλιππίδης και αυτήν την ώρα βρίσκεται με την οικογένειά του, στο σπίτι του στο Ψυχικό.

Την είδηση επιβεβαίωσε, μιλώντας στο star.gr η δικηγόρος του Κική Πακιρτζίδου. Όπως είπε, τον ηθοποιό παρέλαβαν από το νοσοκομείο η σύζυγός του, Ελπίδου Νίνου, μαζί με άλλα συγγενικά του πρόσωπα.

«Οι γιατροί έδωσαν εξιτήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη, με φαρμακευτική αγωγή και οδηγίες και ο ίδιος μεταφέρθηκε στο σπίτι του, όπου βρίσκεται μαζί με συγγενικά του πρόσωπα. Είναι σχετικά αδύναμος», είπε.

Ελεύθερος με όρους ο Πέτρος Φιλιππίδης - Ξέσπασε σε κλάματα η σύζυγός του

Η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη

Ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν τυπικά ελεύθερος με περιοριστικούς όρους από τη στιγμή που καταβλήθηκε και το ποσό της εγγύησης, των 20.000 ευρώ, όσο ήταν ακόμη νοσηλευόμενος.

«Η σημερινή ημέρα είναι η πρώτη που ουσιαστικά, πέρα από το τυπικό μέρος που έγινε με την αποφυλάκισή του τη Δευτέρα, είναι ελεύθερος και στο σπίτι του.

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου / NDP Photo

Πέτρος Φιλιππίδης και Ελπίδα Νίνου / NDP Photo

Μίλησα μαζί του. Υπάρχει πάρα πολύ μεγάλη συγκίνηση τόσο στον ίδιο, όσο και στην οικογένειά του και μία αγωνία για την υγεία του. Γι’ αυτό θα τεθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και παρακολούθηση το επόμενο χρονικό διάστημα», σημείωσε η κ. Πακιρτζίδου.

Πώς συγκεντρώθηκαν οι 20.000 για Φιλιππίδη – Ο ρόλος του Μπιμπίλα

«Επιθυμία του είναι να παραστεί στο δικαστήριο»

Σύμφωνα με τη δικηγόρο του, η επιθυμία του εντολέα της είναι να παραστεί σε όλες τις συνεδριάσεις του δικαστηρίου, όπως έκανε μέχρι τώρα.

«Αν του το επιτρέψουν και οι γιατροί του, θα είναι παρών σε κάθε συνεδρίαση. Πιστεύω τις επόμενες ημέρες, αν δεν μπορέσει την Παρασκευή, τότε την επόμενη εβδομάδα, να μπορέσει να είναι παρών. Αυτήν τη στιγμή υπάρχει μια γενικότερη αδυναμία και καταβολή δυνάμεων.

«Γιατί να μου βιάσει το παιδί;» - Tα δάκρυα της ηθοποιού στη δίκη Φιλιππίδη

Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για τον ίδιο. Μία στιγμή που την άξιζε. Πιστεύω στις επόμενες συνεδριάσεις έχουν να φανούν, να ειπωθούν και να αποδειχθούν, περισσότερα πράγματα», ανέφερε η κ. Πακιρτζίδου, μιλώντας στο star.gr.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top