Πέτρος Φιλιππίδης: Στο νοσοκομείο με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο

Ίσως να χρειαστεί επέμβαση σύμφωνα με τον δικηγόρο του

Σοβαρή η κατάσταση της υγείας του Πέτρου Φιλιππίδη - Βίντεο από ALPHA

Εσπευσμένα μεταφέρθηκε ξανά στο νοσοκομείο και συγκεκριμένα στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, ο Πέτρος Φιλιππίδης με ελαφρύ ισχαιμικό επεισόδιο.

Σε πλειστηριασμό το σπίτι του Φιλιππίδη - Στις 900.000 ευρώ η τιμή του

Ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος μίλησε στον Alpha και τόνισε πως ο Πέτρος Φιλιππίδης έχει υποστεί έμφρακτο εγκεφαλικό επεισόδιο. Τόνισε χαρακτηριστικά πως «Αν πάψει να είναι έμφρακτο και αιμορραγήσει τότε μπορεί να φύγει από τη ζωή. Αυτή η αιμορραγία μπορεί να γίνει επειδή είναι σε άσχημη κατάσταση τα αγγεία του ανά πάσα στιγμή.»

Ο κ. Δημητρακόπουλος εξήγησε πως χτες το μεσημέρι, αφότου ήταν στις φυλακές και παρουσιάζε τις τελευταίες 4 ημέρες μούδιασμα και ενοχλήσεις στη δεξιά πλευρά και στο δεξί πόδι. Τον είδε ο γιατρός που δεν περπάταγε καλά και τον έστειλε να κάνει εξετάσεις. Ο γιατρός της φυλακής γνωρίζει το σοβαρό πρόβλημα υγείας του ηθοποιού. Ο Πέτρος Φιλιππίδης μεταφέρθηκε «επειγόντως στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, έγιναν οι απαραίτητες εξετάσεις και διαπιστώθηκε πως είχε πρόσφατο έμφρακτο εγκεφαλικό. Δημιουργήθηκε μεγάλος πανικός, γιατί με την αρρώστια που έχει, ακόμα ένα εγκεφαλικό να πάθει μπορεί να είναι μοιραίο».

Πρόσθεσε πως «Οι γιατροί αποφάσισαν να νοσηλευτεί, όμως εκείνος είπε ότι έχει δικαστήριο σήμερα και θέλει να εμφανιστεί για να μη νομίζουν ότι παίζει θέατρο. Οι γιατροί αρνήθηκαν, εκτός κι αν υπέγραφε για αν βγει. Υπόγραψε και χθες βράδυ είχε έξαρση η κατάστασή του, έγινε διακομιδή στο νοσοκομείο και θα γίνει και επέμβαση γιατί η κατάστασή του είναι σοβαρή. Έχει μια αρρώστια που από την ίδια πέθανε ο πατέρας του στα 62. Το εγκεφαλικό είναι έμφρακτο, αν αιμορραγήσει το αγγείο στο κεφάλι τότε μπορεί να πεθάνει».

Έξαλλη η Πρόεδρος στη δίκη Φιλιππίδη: «Θέλετε να φύγω να έρθετε εσείς εδώ;»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top