Ραφήνα: Θρήνος στην κηδεία του 42χρονου - Υποβασταζόμενη η μητέρα του

Συγκλόνισε ο επικήδειος λόγος της φίλης του Δημήτρη

Θρήνος στην κηδεία του 42 χρονου Δημήτρη - Βίντεο από κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star

«Ράγισαν» καρδιές στην κηδεία του Δημήτρη που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από μπαρ στη Ραφήνα. Τραγική φιγούρα η μητέρα του, Ουρανία. Όλοι μιλούν για έναν βιοπαλαιστή, καλό άνθρωπο που αγαπούσε όλο τον κόσμο, ενώ ζητούν να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι. 

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης κηδεύτηκε ο 42 χρονος Δημήτρης που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου τα ξημερώματα της Κυριακής. Απαρηγόρητοι οικογένεια, συγγενείς και φίλοι που προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν τι έχει συμβεί, αποχαιρέτησαν τον άτυχο άνδρα, με την κηδεία να τελείται στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος στην παραλία του Μαραθώνα.

Ραφήνα: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή - Κατάγματα και αιμάτωμα κρανίου

 

Υποβασταζόμενη αποχαιρετά το παιδί της η κ.Ουρανία

«Να τιμωρηθούν παραδειγματικά οι δολοφόνοι», ζητά η μητέρα του Δημήτρη που πήγε υποβασταζόμενη να κηδέψει το παιδί της, που το βράδυ της Κυριακής βγήκε να διασκεδάσει και τελικά δεν επέστρεψε ποτέ στο σπίτι του.

Εικόνες βγαλμένες από αρχαία τραγωδία διαδραματίστηκαν στο τελευταίο αντίο, με τη θεία του να φωνάζει συνεχώς το όνομα του Δημήτρη, τον αδερφό του προσπαθεί να συνειδητοποιήσει το κακό που συνέβη στην οικογένεια του, και τον ξάδερφο του ο οποίος ήταν παρών το μοιραίο βράδυ στο μπαρ της Ραφήνας και είδε τον 42χρονο αιμόφυρτο να προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ. Στην κηδεία βρέθηκε κι ο ιδιοκτήτης του μπαρ που έγινε το κακό. 

Κατερινόπουλος για δολοφονία σε Ραφήνα: «Ήταν σχεδιασμένος ο καβγάς»

Για ένα ήρεμο, καλό παιδί και γνήσιο αγωνιστή που έφυγε άδικα, όπως χαρακτηριστικά σημειώνουν, κάνουν λόγο οι φίλοι του Δημήτρη που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι δε θα τον ξαναδούν. Εκτός από τη μητέρα, όλοι ζητούν να τιμωρηθούν παραδειγματικά αυτοί που αφαίρεσαν βίαια και άδικα τη ζωή του Δημήτρη.

Ραφήνα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Ραφήνα: Συγκλόνισε ο επικήδειος λόγος της φίλης του Δημήτρη

Οι παρευρισκόμενοι στην κηδεία δεν μπορούσαν να κρατήσουν τα δάκρυα τους κατά τη διάρκεια του επικήδειου που εκφώνησε φίλη του Δημήτρη:

«Ο Δημήτρης, ο γνωστός σε όλους μας Μήτσος, ήταν αυτός που ακόμα κι αν δεν σε ήξερε χαμογελούσε. Είναι αυτός που όταν υπήρχε παρεξήγηση προσπαθούσε πάντα να βρει λύση, που στις δυσκολίες όλες έλεγε: "Δεν πειράζει". Αγαπούσε δυνατά και πονούσε βαθιά. Ο Δημήτρης, ο Μήτσος δεν έφυγε γιατί ήθελε, δεν έφυγε γιατί έπρεπε, έφυγε άδικα», ανέφερε.

Δολοφονία στη Ραφήνα: Τον σκότωσαν για τη σειρά στην τουαλέτα

Σημειώνεται ότι την Παρασκευή πρόκειται να οδηγηθούν και να απολογηθούν στον ανακριτή οι δύο 24χρονοι φίλοι, οι οποίοι κατηγορούνται για την δολοφονία του 42 χρόνου Δημήτρη.

"Δείτε ολοκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star"

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top