Δολοφονία στη Ραφήνα: Τον σκότωσαν για τη σειρά στην τουαλέτα

Ομολόγησαν οι δύο 24χρονοι - «Ήταν η κακιά η ώρα»

Δύο συλλήψεις έγιναν σήμερα για τη δολοφονία του 42χρονου από τη Ραφήνα που κατέληξε μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από τέσσερα άτομα έξω από νυχτερινό μαγαζι, το βράδυ του Σαββάτου.

Οι συλλήψεις έγιναν σήμερα τα ξημερώματα στο πλαίσιο του αυτοφώρου με τους ίδιους να παραδέχονται τον άγριο ξυλοδαρμό του 42χρονου. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, ηλικίας 24 ετών.

Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

«Ήταν η κακιά η ώρα»

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δράστες ομολόγησαν και όπως είπαν στους αστυνομικούς, ο καβγάς ξεκίνησε από μια ασήμαντη αφορμή. Aπέδωσαν το γεγονός στην «κακιά την ώρα», ενώ υποστήριξαν πως αφορμή για το περιστατικό στάθηκε η σειρά για την τουαλέτα.

Συγκεκριμένα, πηγαίνοντας στην τουαλέτα ο 42χρονος σκούντηξε κάποιον από την παρέα τους και έγινε ένας μικρός καβγάς. Όταν το θύμα επέστρεψε, τους κοίταξε με άγριο βλέμμα και τότε αποφάσισαν να του επιτεθούν. Βγήκαν έξω από το μαγαζί, τον περίμεναν και όταν βγήκε με την κοπέλα του, του επιτέθηκαν με αποτέλεσμα τον θάνατό του από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις. 

Στην συνέχεια οι δράστες απομακρύνθηκαν από το σημείο με ένα μπλε τζιπ. Άμεσα ενημερώθηκε η αστυνομία και το ΕΚΑΒ και σε διάστημα 20 λεπτών, στο σημείο έφτασε ασθενοφόρο που μετέφερε τον 42χρονο στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε κατά τη μεταφορά του

Δολοφονία στη Ραφήνα: Αυτοί είναι οι δράστες 

Οι δυο κατηγορούμενοι, είναι κάτοικοι Ραφήνας, όπως και τα δυο άτομα που βρίσκονταν μαζί τους. Ο ένας από τους δυο εργάζεται σε συνεργείο μοτοσυκλετών, ενώ ο δεύτερος εργάζεται ως σερβιτόρος σε ταβέρνα, ενώ αναλαμβάνει και κηπουρικές εργασίες. Δεν αποκλείεται οι δυο κατηγορούμενοι να ζητήσουν προθεσμία για να απολογηθούν.

Την είδηση ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, ο οποίος σε σχετική ανάρτησή του στο twitter, σημείωσε: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με την σύλληψη δύο υπόπτων για την δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα».

Ο ένας από τους δύο συλληφθέντες για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

 

Οι δύο 24χρονοι ομολόγησαν ότι ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου τον 42χρονο στη Ραφήνα, μετά από καβγά σε τουαλέτα καταστήματος

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top