Δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα

Τον ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου

Δύο άτομα συνελήφθησαν τα ξημερώματα της Δευτέρας για την άγρια δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα, που έγινε το βράδυ του Σαββάτου. Πρόκειται για έναν Ελληνα και έναν αλλοδαπό, ηλικίας 24 ετών.

Ραφήνα: Άνδρας ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου έξω από μπαρ

Οι εμπλεκόμενοι στον θανατηφόρο ξυλοδαρμό του 42χρονου, σύμφωνα με πληροφορίες είναι τέσσερις, και για τον εντοπισμό τους είχε εξαπολυθεί ανθρωποκυνηγητό.

Όπως ανακοίνωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, στον λογαριασμό του στο twitter: «Η Ελληνική Αστυνομία απέδειξε άλλη μια φορά ότι δρα αποτελεσματικά με τη σύλληψη των δύο υπόπτων για τη δολοφονία του 42χρονου στη Ραφήνα».

Το χρονικό της άγριας δολοφονίας - Τον σκότωσαν στο ξύλο 

Ήταν περίπου δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου. Το θύμα, ηλικίας 42 ετών, που βρισκόταν στο μπαρ της περιοχής, στην πορεία του για την τουαλέτα του μαγαζιού φέρεται να έσπρωξε κατά λάθος έναν άλλον θαμώνα, που βρισκόταν εκεί μαζί με άλλα τέσσερα άτομα. Εκείνος, όμως, φέρεται να παρεξηγήθηκε και τον προκάλεσε να πάνε έξω.

Ο 42χρονος βγήκε από το μαγαζί και κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί φέρεται να δέχθηκε την άγρια επίθεση των πέντε ατόμων, οι οποίοι χρησιμοποίησαν ακόμα και σιδερογροθιά.

Ο άνδρας, αιμόφυρτος, μεταφέρθηκε στον Ερυθρό Σταυρό, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του, ενώ οι δράστες τράπηκαν σε φυγή.
Την προανάκριση έχει αναλάβει το τοπικό τμήμα σε συνεργασία με την υποδιεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top