Ραφήνα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου 42χρονου για ένα σκούντηγμα

Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι δύο συλληφθέντες για τη φρικτή δολοφονία 42χρονου έξω από μπαρ στη Ραφήνα. Πώς έφτασαν στα ίχνη τους οι Αρχές.

Ραφήνα: Τι κατέθεσαν οι κατηγορούμενοι στους αστυνομικούς για τη δολοφονία

Ποινική δίωξη άσκησε ο Εισαγγελέας σε βάρος των δύο συλληφθέντων για τον ξυλοδαρμό μέχρι θανάτου του 42χρονου άνδρα το βράδυ του Σαββάτου σε νυχτερινό κέντρο στην Ραφήνα.

Δολοφονία στη Ραφήνα: Τον σκότωσαν για τη σειρά στην τουαλέτα

Εναντίον τους ο Εισαγγελέας Ποινικής δίωξης απήγγειλε κατηγορίες για ανθρωποκτονία από πρόθεση και για παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία, αφού το θύμα κατέληξε μετά από άγριο ξυλοδαρμό ακόμα και με σιδερογροθιά.

Οι δύο άνδρες ταυτοποιήθηκαν από βίντεο που κατέγραψε την κίνηση του αυτοκινήτου τους, σύμφωνα με όσα μετέδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ο Αλέξανδρος Γύγος.

Ραφήνα - τον σκότωσαν για ένα σκούντηγμα

Το 42χρονο θύμα που ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου για ένα σκούντηγμα στην τουαλέτα

Ραφήνα: Τον έδειραν μέχρι θανάτου για ένα σκούντηγμα

Για ένα σκούντημα στην τουαλέτα νυχτερινού κέντρου, τα ξημερώματα της Κυριακής 26 Ιουνίου, στην περιοχή της Ραφήνας, φαίνεται ότι ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου ο άτυχος 42χρονος.

Οι δύο συλληφθέντες ισχυρίστηκαν ότι τσακώθηκαν με το θύμα για ένα σκούντημα και ένα άγριο βλέμμα, που αντάλλαξαν, στην αναμονή για την τουαλέτα του κέντρου.

Στη συνέχεια, οι δύο κατηγορούμενοι τον περίμεναν έξω από το μαγαζί και μόλις τον είδαν να βγαίνει του επιτέθηκαν και άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ ο ένας από τους δύο φέρεται να χρησιμοποίησε σιδερογροθιά.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top