Ραφήνα: Σοκάρει η έκθεση του ιατροδικαστή - Κατάγματα και αιμάτωμα κρανίου

Την Τετάρτη η κηδεία του άτυχου Δημήτρη

Σοκάρουν τα ευρήματα του ιατροδικαστή από την εξέταση που διενήργησε στην σορό του άτυχου Δημήτρη ο οποίος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου σε μπαρ στη Ραφήνα.

Κατερινόπουλος για δολοφονία σε Ραφήνα: «Ήταν σχεδιασμένος ο καβγάς»

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση υπήρξε θλον όργανο που αυτό παραπέμπει σε σιδερογροθιά. Μαρτυρία θαμώνα μάλιστα κάνει λόγο για σιδερογροθιά που κρατούσε ένας εκ των κατηγορουμένων. Την ίδια στιγμή οι δύο 24χρονοι αρνούνται ότι είχαν μαζί τους το συγκεκριμένο αντικείμενο.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν:

  • Πλαϊνό κάταγμα κρανίου
  • Θλαστικές κακώσεις στο πρόσωπο
  • Ενδοεγκεφαλικό αιμάτωμα

Μητέρα 42χρονου Δημήτρη: «Να τιμωρηθούν. Να μην βγουν ποτέ από μέσα όπως το δικό μου παιδί»

Δικαίωση ζητάει η μητέρα του άτυχου Δημήτρη ο οποίος βγήκε για ένα ποτό και κατέληξε νεκρός έξω από μπαρ στη Ραφήνα. Οι δύο συλληφθέντες, μόλις 24 ετών θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή.

Η κα Ουρανία - μητέρα του θύματος μίλησε στο Star: «Δικαίωση ζητάω, δικαίωση. Να τιμωρηθούν. Να μην βγουν ποτέ από μέσα όπως το δικό μου το παιδί δεν θα βγει ποτέ από το χώμα να μην βγουν ούτε αυτοί».

Έχασε το παλικάρι της άδικα, βίαια, μέσα σε μια στιγμή για έναν ασήμαντο λόγο, για μια απλή παρεξήγηση στην τουαλέτα του μπαρ. Ο Δημήτρης της έφυγε στα καλά καθούμενα για πάντα κι εκείνη ακόμα ακούει τη φωνή του να της λέει ότι θα βγει για ένα ποτό.

«Μου λέει μανούλα μου θα βγω έξω με τον ξάδερφο μου τον Χρήστο, την Ειρήνη και την Κατερίνα, ναι Μητσάκο μου του λέω. Περίμενα, περίμενα να έρθει, δεν ήρθε. Πήγε δύο η ώρα πήγα να τον πάρω τηλέφωνο και λέω θα τον πάρεις τηλέφωνο; Είναι μεγάλο παιδί! 5,6 η ώρα σηκώθηκα δεν τον έβλεπα».

Μου το φάγανε άδικα το παιδί μου δεν πείραζε, βοηθούσε όλο τον κόσμο, όχι με λεφτά με τον τρόπο του, με την καρδιά του, με την ψυχή του. Κανέναν δεν πείραζε, κανέναν! Με όλο τον κόσμο τα είχε καλά

Οι δυο 24χρονοι οι οποίοι κατηγορούνται για τον θάνατο του Δημήτρη βγαίνουν από το γραφείο του ανακριτή απ΄ όπου πήραν προθεσμία για να απολογηθούν. Έχουν το κεφάλι τους σκυμμένο. Ο ένας μάλιστα φοράει μια πράσινη μπλούζα με κουκούλα για να μην φανεί το πρόσωπο του. 

Ραφήνα: Για ανθρωποκτονία από πρόθεση κατηγορούνται οι συλληφθέντες

Οι δύο συλληφθέντες δηλώνουν συντετριμμένοι και τα έριξαν όλα στην κακιά στιγμή. Ο εισαγγελέας τους άσκησε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράνομη οπλοφορία-οπλοχρησία για τη δολοφονία του 42χρονου Δημήτρη.

Οι 24χρονοι φίλοι οι οποίοι κρατούνται στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βορειονατολικής Αττικής, θα απολογηθούν στον ανακριτή την Παρασκευή. Ο κόσμος δεν μπορεί να χωνέψει ότι πλέον κινδυνεύει ακόμα και να πάει για ένα ποτό.

Στην παρέα των κατηγορουμένων υπήρχαν άλλα δύο άτομα τα οποία μάλιστα προσήχθησαν αλλά αφέθηκαν ελεύθεροι. Ήταν παρόντες στον τσακωμό χωρίς ουσιαστικό λόγο, που έγινε στην τουαλέτα του μπαρ.

Ο δικηγόρος του ενός αναφέρει ότι ο εντολέας του δεν ήταν μπροστά στον μοιραίο καυγά, είδε όμως τον άτυχο Δημήτρη αιμόφυρτο έξω από το μπαρ.

Αύριο η κηδεία του 42χρονου Δημήτρη

Βαρύ είναι το κλίμα στο σπίτι του αδικοχαμένου Δημήτρη.

Αύριο συγγενείς και φίλοι θα πουν το τελευταίο αντίο εδώ στα μέρη όπου μεγάλωσε.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top