Δολοφονία Άλκη: Σοκάρει το ιατροδικαστικό πόρισμα - Πάνω από 30 τα τραύματα

«Τα χτυπήματα προκλήθηκαν από δρεπάνι, μαχαίρι και λοστό»

Σοκαριστικές είναι οι λεπτομέρειες από το ιατροδικαστικό πόρισμα για τον θάνατο του 19χρονου Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη. Ο άτυχος νεαρός έφερε δεκάδες τραύματα σε σώμα και κεφάλι. 

Βίντεο ντοκουμέντο: «Πρόβα θανάτου» δύο ημέρες πριν τη δολοφονία του Άλκη

Ανατριχίλα προκαλεί το πόρισμα του ιατροδικαστή για τη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονου Άλκη Καμπανού, τον περασμένο Φεβρουάριο στη Θεσσαλονίκη. 

Τέσσερις μήνες μετά, το πόρισμα στο οποίο συμπεριλαμβάνονται και οι εκθέσεις των ιατροδικαστών, δείχνει την αγριότητα και τη βαρβαρότητα με την οποία χτύπησαν τον Άλκη οι δολοφόνοι του.

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 12 δραστών

Άλκης Καμπανός

Πατέρας Άλκη: «Αν ήξερα ότι ήταν οι τελευταίες στιγμές, θα έλεγα σ΄αγαπώ»

Όπως αναφέρει το πόρισμα, ο 19χρονος είχε πάνω από 30 τραύματα στο σώμα του, ενώ τα τέσσερα από αυτά ήταν στο κεφάλι και δυο ήταν ρωγμώδη κατάγματα. 

Η ιατροδικαστής κατέληξε στο συμπέρασμα πως ο θάνατος του άτυχου 19χρονου ήταν συνδυασμός των τραυμάτων που προκάλεσαν τα χτυπήματα από δρεπάνι, μαχαίρι και λοστό.

Για την υπόθεση που συγκλόνισε το πανελλήνιο κατηγορούνται 12 νεαροί, οι οποίοι έχουν ήδη προφυλακιστεί. Μέχρι στιγμής κανένας δεν έχει υποδείξει τον δράστη. Σε βάρος τους, μεταξύ άλλων, ασκήθηκε ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία με δόλο, τετελεσμένη και σε απόπειρα.

Η δικογραφία της υπόθεσης αναμένεται να διαβιβαστεί σε εισαγγελέα, προκειμένου να γίνει πρόταση προς το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, για την παραπομπή τους σε δίκη.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top