Πατέρας Άλκη: «Αν ήξερα ότι ήταν οι τελευταίες στιγμές, θα έλεγα σ΄αγαπώ»

Συγκινεί ο Αριστείδης Καμπανός για τις 40 μέρες από τον θάνατο του γιου του

Όλα όσα είχαν πει οι γονείς του Άλκη Καμπανού για τον θάνατό του

Σαράντα μέρες συμπληρώνονται από την δολοφονία του Άλκη Καμπανού στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης από ομάδα χούλιγκαν. 

Οι γονείς του 19χρονου φοιτητή προσπαθούν να αντιμετωπίσουν το πένθος τους, ενώ ο πατέρας του έκανε σήμερα μία πολύ συγκινητική ανάρτηση για τον χαμό του παιδιού του. 

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Στη δημοσιότητα τα στοιχεία των 12 δραστών

Με κάποιες φράσεις του Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες, ο πατέρας του Άλκη, Αριστείδης, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα. 

«ΑΛΚΗ μου... ενόψει των πραγματικών 40 ημερών από τις 1-Φεβ-2022 που άφησες αυτό το μάταιο κόσμο δηλαδή αύριο στις 12 Μαρ 2022 ήθελα πολύ να σου στείλω ένα μήνυμα και ελπίζω να το λάβεις εκεί ψηλά στους ουρανούς που να αντικατοπτρίζει το τι συμβαίνει στον εσωτερικό μου κόσμο αυτές τις 40 μέρες, αλλά δεν βρήκα ποιο κατάλληλες εκφράσεις, παρά τις "κλεμμένες" παραφρασμένες φράσεις του μεγάλου Κολομβιανού συγγραφέα Γκαμπριέλ Γκαρσία Μάρκες.

Αν ο Θεός μου δώριζε ακόμα ένα κομμάτι ζωής (δικής σου)…

Στους ανθρώπους θα έδειχνα πόσο λάθος κάνουν να νομίζουν ότι παύουν να αγαπούν όταν γερνούν, χωρίς να καταλαβαίνουν ότι γερνούν όταν παύουν να αγαπούν.

Αν ήξερα ότι σήμερα θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να κοιμάσαι, θα σ’ αγκάλιαζα σφιχτά και θα προσευχόμουν στον Κύριο για να μπορέσω να γίνω ο φύλακας της ψυχής σου.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα σ’ έβλεπα να βγαίνεις απ’ την πόρτα, θα σ’ αγκάλιαζα και θα σού ‘δινα ένα φιλί και θα σε φώναζα ξανά για να σου δώσω κι άλλα.

Αν ήξερα ότι αυτή θα ήταν η τελευταία φορά που θα άκουγα τη φωνή σου, θα ηχογραφούσα κάθε σου λέξη για να μπορώ να τις ακούω ξανά και ξανά.

Αν ήξερα ότι αυτές θα ήταν οι τελευταίες στιγμές που σ’ έβλεπα, θα έλεγα «σ’ αγαπώ» και δεν θα υπέθετα, ανόητα, ότι το ξέρεις ήδη», έγραψε χαρακτηριστικά ο κ. Καμπανός για την απώλεια του παιδιού του. 

Υπενθυμίζεται ότι οι 12 κατηγορούμενοι για την επίθεση έχουν κριθεί προφυλακιστέοι, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση που έγινε στον Άλκη έδειξε πως πέθανε από τα χτυπήματα που υπέστη αλλά και την αιμορραγία που προκάλεσε το μαχαίρωμα στο πόδι του με δρεπάνι. 

Άλκης Καμπανός: Σοκαριστικό το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του

«Το πτώμα του Αλκιβιάδη Καμπανού φέρει πολλαπλές κακώσεις στην κεφαλή και στα άκρα. Ο θάνατός του οφείλεται σε θανατηφόρες κακώσεις στα κάτω άκρα και σε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις» αναφέρει το συμπέρασμα της έκθεσης.

Κούγιας: Η ανακρίτρια ζητά πραγματογνωμοσύνη για όλα τα ψηφιακά δεδομένα 

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αυτοί είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης

Σύμφωνα με τον Αλέξη Κούγια για την υπόθεση του Άλκη η ανακρίτρια διέταξε  τη διενέργεια πραγματογνωμοσύνης, για τη συνολική αξιολόγηση όλων των ψηφιακών δεδομένων που αφορούν τη συγκεκριμένη δικογραφία και δη τα δεδομένα GPS, κινητής τηλεφωνίας, οπτικοακουστικού υλικού, καθώς και οποιουδήποτε άλλου υλικού προκύψει από ψηφιακές συσκευές του αυτοκινήτου ή του τόπου όπου εκτυλίχτηκαν τα διωκόμενα εγκλήματα, προκειμένου να γίνει ακριβής διάγνωση και κρίση για τον χρόνο και τρόπο τέλεσης των διωκόμενων εγκλημάτων και τη συμμετοχή σε αυτά εκάστου κατηγορουμένου.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top