Άλκης Καμπανός: Σοκαριστικό το πόρισμα για τα αίτια θανάτου του

Ενδέχεται να οφείλονται περισσότεροι για τη δολοφονία

Δολοφονία Άλκη: Πώς Οργανώθηκε Το Έγκλημα - Οι Ρόλοι/ Κεντρικό δελτίο ειδήσεων Star (25/2/22)

Σχεδόν ένας μήνας έχει περάσει από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού στη Θεσσαλονίκη από χούλιγκανς. Σήμερα έφτασε στην 7η ανακρίτρια το πόρισμα της ιατροδικαστικής έκθεσης που ρίχνει «φως» στα αίτια θανάτου του 19χρονου φοιτητή. 

Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του αναγνώρισαν τον 20χρονο Αλβανό

Σύμφωνα με πληροφορίες της Voria.gr, η ιατροδικαστική εξέταση δείχνει ότι ο θάνατος του άτυχου νέου οφείλεται σε «συρροή τραυμάτων από τρία χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο και δύο κατάγματα στο κεφάλι (αριστερά και πίσω)».

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αυτοί είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης

Υπενθυμίζεται ότι για την υπόθεση έχουν προφυλακιστεί 12 άτομα που εμπλέκονται στη επίθεση με οπαδικά κίνητρα σε βάρος του 19χρονου αλλά και των δύο φίλων του, οι οποίοι τραυματίστηκαν και νοσηλεύτηκαν. 

Μέσα από το συγκεκριμένο πόρισμα επιβεβαιώνεται πως ο θάνατος του Άλκη Καμπανού δεν ευθύνεται μόνο στο τραύμα που έφερε στο μηρό του από μαχαίρωμα. Συνέπως, ενδέχεται να είναι περισσότεροι υπεύθυνοι άμεσα για τον θάνατό του. 

Δολοφονία Άλκη: Ο «εγκέφαλος», ο «Αθηναίος» κι οι μαρτυρίες για την επίθεση

Το πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει πως ο θάνατος του Άλκη δεν ευθύνεται μόνο στο τραύμα που έφερε στον μηρό του ανοίγοντας πιθανώς το κάδρο για περισσότερους από έναν φυσικούς αυτουργούς της δολοφονίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top