Δολοφονία Άλκη: Οι φίλοι του αναγνώρισαν τον 20χρονο Αλβανό

Ήταν αυτός που τους ρώτησε τι ομάδα είναι

Τετ α τετ με τους ανθρώπους που τους επιτέθηκαν και σκότωσαν τον φίλο τους, τον 19χρονο Άλκη Καμπανό, βρέθηκαν σήμερα το πρωί οι άλλοι δύο νεαροί που είχαν τραυματιστεί. 

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακιστέος και ο «Ντίνος» - Τι είπε στην απολογία του

Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη. Ένας - ένας οι μάρτυρες βλέπουν τον κάθε κατηγορούμενο ανάμεσα σε άλλα πρόσωπα που έχουν παρόμοια χαρακτηριστικά και καλούνται να τον αναγνωρίσουν πίσω από ένα τζάμι με μονόπλευρη θέαση και να πουν ποιος ήταν ο ρόλος του στην θανατηφόρα επίθεση που δέχτηκαν. 

Δολοφονία Άλκη: Eντοπίστηκε το φονικό μαχαίρι τύπου «καραμπίτ»

Η διαδικασία γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, στο 2ο όροφο του Αστυνομικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης, παρουσία της 7η τακτικής ανακρίτριας που χειρίζεται την υπόθεση.

Δολοφονία Άλκη: Απολογείται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το GRTimes.gr, μέχρι στιγμής έχει αναγνωριστεί ο 20χρονος Αλβανός, ως το άτομο που τους ρώτησε την παρέα των νεαρών τι ομάδα είναι και ο οποίος φέρεται να χρησιμοποίησε μαχαίρι, με το οποίο αυτοτραυματίστηκε στο χέρι. 

Δολοφονία Άλκη: «Τον κάρφωσα και τον έσκισα»

Η διαδικασία της αναγνώρισης αναμένεται να ολοκληρωθεί τις επόμενες ώρες και έχει σκοπό να αποσαφηνιστεί ο βαθμός συμμετοχής του καθενός, από τους 12 κατηγορούμενους, στο έγκλημα, σε συνδυασμό με τα άλλα ευρήματα, όπως είναι τα αποτυπώματα και το DNA, από το δρεπάνι και από το μαχαίρι που βρέθηκαν, όπως επίσης και το βιντεοληπτικό υλικό από τη σκηνή του εγκλήματος.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top