«Φρούριο» η Νέα Φιλαδέλφεια για τον τελικό του Conference

Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Ρεπορτάζ από το δελτίο ειδήσεων του Star (25/5)

Οι αστυνομικοί μοιράζουν ήδη φυλλάδια με τις οδηγίες για την ημέρα του μεγάλου τελικού μεταξύ Ολυμπιακού και Φιορεντίνα στο Conference League στο OPAP ARENA στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Χαμός με sites που πουλάνε «μαϊμού» εισιτήρια για το Conference League

Η Ελληνική Αστυνομία να καταστρώνει τα σχέδιά της προκειμένου να μην υπάρξουν οποιαδήποτε έκτροπα στην περιοχή, την Τετάρτη 29/5. Ειδικότερα, έχει καταρτιστεί ένα πλαίσιο μέτρων με εντατικούς ελέγχους έξω από το γήπεδο, ώστε αφενός να διασφαλιστεί η ομαλή προσέλευση των φιλάθλων, και αφετέρου να μην επηρεαστεί υπέρμετρα η κοινωνικοοικονομική ζωή της περιοχής.

Conference – Τα μέτρα της ΕΛ.ΑΣ.

Απο τους πολίτες ζητείται η αποφυγή μετακίνησης με όχημα σε συγκεκριμένες οδούς, ενώ απαγορεύεται και οι στάθμευση στις συγκεκριμένες οδούς.

Οι οδοί που θα υπάρξουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις είναι: Λεωφόρος Δεκελείας, Εφέσου, Πίνδου, Σμύρνης, Προύσης, Αγίας Τριάδος, Επταλόφου, Δαρδανελλίων, Καλλιπόλεως, Σάββα Σαββίδη, Σάββα Σταματιάδη, Ελ Αλαμέιν και Πατριάρχου Κωνσταντίνου.

νεα φιλαδελφεια

Conference League: Το τεράστιο τρόπαιο είναι στο Θησείο

Το ομοίωμα του τροπαίου του Conference League έχει στηθεί στο Θησείο και βάζει την πόλη της Αθήνας σε ρυθμούς τελικού.

conference

conference

Αρκετοί περαστικοί έχουν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μe αυτό και όσοι είναι στη χώρα μας θα καταλάβουν ότι κάτι σημαντικό συμβαίνει στην πόλη.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top