Χαμός με sites που πουλάνε «μαϊμού» εισιτήρια για το Conference League

Τα τεχνάσματα που βρίσκουν οι επιτήδειοι για την απάτη

Με διαπιστεύσεις θα κυκλοφορούν οι κάτοικοι γύρω από το γήπεδο στην Νέα Φιλαδέλφεια, ενώ μέχρι στιγμής όπως λένε δεν έχουν καμία ενημέρωση. Την ίδια στιγμή, ανάρπαστα έχουν γίνει τα εισιτήρια για τον τελικό του Conference League. Επιτήδειοι προσπαθούν να εξαπατήσουν τους πολίτες δημιουργώντας ψεύτικες ιστοσελίδες που πουλάνε "μαϊμού" εισιτήρια. 

Τελικός Conference League - Ψεύτικα site πουλάνε μαϊμού εισιτήρια 

«Σύντομα και πάλι κοντά σας» είναι το μήνυμα που έχει η επίσημη ιστοσελίδα αγοράς εισιτηρίων.

Εκεί, έχουν εξαντληθεί. Όμως σαν μανιτάρια ξεφυτρώνουν «μαϊμού» ιστοσελίδες που πουλάνε «αέρα» εξαπατώντας τους ενδιαφερόμενους.

«Ήτανε στα 850€ το εισιτήριο που είχα διαλέξει. Και κοιτάω πάνω στο site που είχα πατήσει και δεν είχε καμία σχέση με το αρχικό site που είχα μπει δηλαδή κάπου σε ένα κλικ με πέταξε στη σελίδα αλλά δεν ήταν σελίδα που προμηθεύομαι συνήθως το εισιτήριο μου. Ήταν ίδια η πλατφόρμα απλά δεν ήταν ίδιο το www πάνω ήταν τελείως διαφορετικό», λέει στον Αλέξανδρο Γύγο και το STAR θύμα της απάτης. 

ΕΛ.ΑΣ: Προσοχή σε απάτες με εισιτήρια των Conference League και Final Four

Παρακάτω δείτε μια παραποιημένη διεύθυνση γνωστού site που παραπέμπει στο πραγματικό.

«Προσπαθούν να κατασκευάσουν και να προσομοιάσουν ένα περιβάλλον όπως είναι η επίσημη σελίδα του διοργανωτή όμως σε καμία περίπτωση δεν είναι αυτή και παρουσιάζεται συνήθως με τη μορφή κάποιου συνδέσμου από Μήνυμα που μας έρχεται», λέει ο Γ. Παπαπροδρόμου, αντιστράτηγος ΕΑ, πρώην Δ/ντης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος ΑΕΑ. 

Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για «Ευαγγελισμό» και τελικό Conference League!  

Εισιτήρια μαϊμού: Τα τεχνάσματα που βρίσκουν οι επιτήδειοι

Το STAR εντόπισε ορισμένες από τις «μαϊμού» σελίδες που έχουν εντοπίσει οι Αρχές. 

Μία από αυτές φαίνεται ότι πουλάει εισιτήρια από 70 έως και 180 ευρώ. Δείχνει ότι είναι νόμιμη. Στην πραγματικότητα είναι η βιτρίνα για να αρπάζει τα χρήματα των ανυποψίαστων φιλάθλων.

Νέα Φιλαδέλφεια: Κλειστά σχολεία και δρόμοι λόγω Conference League

Ακόμα και στοιχεία επικοινωνίας έχει για να φαίνεται υπαρκτή η εταιρεία. Όμως, ο τηλεφωνικός αριθμός είιναι ανύπαρκτος και στη διεύθυνση η εταιρία είναι φάντασμα. 

Conference League: Στα χρώματα του τελικού το Ελευθέριος Βενιζέλος 

Η Αθήνα, προετοιμάζεται για τον τελικό του Conference, πινακίδες και αφίσες στα χρώματα του τελικού έχουν γεμίσει το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League  

Τα μέτρα γύρω από το γήπεδο

Ντρόουν, ελεύθεροι σκοπευτές αλλά και αστυνομικοί με πολιτικά θα σκανάρουν όλη την γύρω περιοχή. Τουλάχιστον Πέντε θα είναι τα σημεία ελέγχου πριν φτάσεις στο γήπεδο - σε απόσταση 70 m θα βρίσκεται το τελευταίο όπου εκεί θα τοποθετηθεί φράχτης - όποιος περνάει μέσα από αυτόν θα θεωρείται πλήρως αποστειρωμένος. 

Όσοι μένουν στην περιοχή θα πρέπει να έχουν μαζί τους διαπίστευση μονίμου κατοίκου.  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top