Κόντρα ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ για «Ευαγγελισμό» και τελικό Conference League!  

Κασσελάκης: Μία κυβέρνηση για VIP - Μητσοτάκης: O λαϊκισμός έχει και όρια  

Πολιτική κόντρα ξέσπασε ανάμεσα σε Κυβέρνηση και αντιπολίτευση με αφορμή ένα έγγραφο που ορίζει ως νοσοκομείο αναφοράς το νοσοκομείο «Eυαγγελισμός» για τους προσκεκλημένους του τελικού του Conference League, ο οποίος θα διεξαχθεί στη Νέα Φιλαδέλφεια με αντιπάλους τον Ολυμπιακό και την Φιορεντίνα.   

Κατάρρευση Ψευδοροφής Στο Νοσοκομείο Ευαγγελισμός
 

Χθες έφτασε ένα έγγραφο προς όλους τους αρμόδιους όπου τονίζεται ότι ο «Ευαγγελισμός»  θα είναι το νοσοκομείο αναφοράς και με προτεραιότητα για όλους τους επίσημους προσκεκλημένους που θα βρεθούν στην Αθήνα για το παιχνίδι αυτό. 

Νέα Φιλαδέλφεια: Συναγερμός στην ΕΛΑΣ για τον τελικό Conference League  

Αντιπαράθεση  Κασσελάκη - Μητσοτάκη για τον «Ευαγγελισμό» και τον τελικό του Conference League   

«Άλλοι σε λίστα αναμονής για μήνες και άλλοι σε λίστα «απόλυτης προτεραιότητας» στη ζωή. Μία κυβέρνηση για VIP. Η ανθρώπινη ζωή μετριέται με τα αστέρια των ξενοδοχείων» ανέφερε σε  ανάρτησή του ο Στέφανος Κασσελάκης.

Στον Κωνσταντίνο Αργυρό ο Στέφανος Κασσελάκης με τον Τάιλερ Μπακμπέθ

«Δεν είχε καμία ανάμειξη η ελληνική κυβέρνηση στο ζήτημα αυτό. Ήταν αποκλειστικά αρμοδιότητα της ΕΠΟ και των ομάδων. Εμείς θα διασφαλίζαμε την ασφαλή τέλεση του τελικού και με φιλάθλους, όπως το κάνουμε και για τον τελικό του Conference. Είναι μια επιχείρηση που έχει τις προκλήσεις της, αλλά έχω απόλυτη εμπιστοσύνη στην αστυνομία» ανέφερε ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλώντας σε εκπομπή της ΕΡΤ, αρχικά για το ζήτημα της διεξαγωγής του ελληνικού τελικού του Κυπέλλου ποδοσφαίρου στον Βόλο, χωρίς φιλάθλους. 

«Κάτι που με ενόχλησε πολύ, θα το πω, για να δείτε και το επίπεδο του λαϊκισμού σε αυτή τη χώρα, μια ανάρτηση του αρχηγού της αντιπολίτευσης. Γιατί ορίστηκε βάση του πρωτοκόλλου της UEFA, ένα νοσοκομείο, ο "Ευαγγελισμός", ως το νοσοκομείο αναφοράς σε περίπτωση που οι επίσημοι, που θα έρθουν για τον αγώνα, χρειαστούν περίθαλψη και πάνω σε αυτό έσπευσαν κάποιοι να κάνουν κριτική, ότι δήθεν έχουμε νοσοκομεία δύο ταχυτήτων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός σχετικά με το ζήτημα του νοσοκομείου.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top