Νέα Φιλαδέλφεια: Κλειστά σχολεία και δρόμοι λόγω Conference League

«Φρούριο» η περιοχή την ημέρα του αγώνα

Συνεχείς είναι οι συσκέψεις στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, για τα μέτρα που θα ληφθούν στο γήπεδο της ΑΕΚ, στις 29 Μαΐου για το Conference League

Αν και ένας ευρωπαϊκός τελικός είθισται να είναι γιορτή, εδώ υπάρχει η ιδιαιτερότητα ο Ολυμπιακός να φιλοξενείται στο γήπεδο της ΑΕΚ  και οι αρχές παίρνουν μέτρα που θυμίζουν... πολεμική επιχείρησή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άλσος της Νέας Φιλαδέλφειας θα είναι κλειστό για τρεις ημέρες, καθώς δεν είναι λίγες οι φορές που ο συγκεκριμένος χώρος έχει μετατραπεί σε πεδίο μάχης από αντίπαλους οπαδούς.

Εξάλλου, επανειλημμένα η αστυνομία έχει βρει πολεμοφόδια, μολότοφ, αλυσίδες,  μαχαίρι,  καδρόνια που έχουν κρύψει οι χούλιγκαν.

Ακόμα, την ημέρα του αγώνα θα παραμείνουν κλειστά τα σχολεία της περιοχής. Tα λύκεια και τα γυμνάσια έτσι κι αλλιώς θα είναι κλειστά λόγω εξετασεων, θα κλείσουν όμως και τα δημοτικά και υπάρχει σχεδιασμός οι προαύλιοι χώροι να χρησιμοποιηθούν για πάρκινγκ  για τους επίσημους.

Τέλος, κλειστοί θα είναι και οι γύρω δρόμοι, σε περίμετρο 1 χλμ. Θα απαγορεύεται η στάθμευση και προσέγγιση της περιοχής πέραν των διαπιστευμένων οχημάτων. Την περιοχή δε θα μπορούν να προσεγγίσουν και οχήματα τροφοδοσίας και προτείνεται η τροφοδοσία των μαγαζιών της περιοχής να γίνει την προηγουμένη ημέρα.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top