Δολοφονία Άλκη: «Τον κάρφωσα και τον έσκισα»

Τα λόγια του ανθρώπου που σκότωσε τον 19χρονο αμέσως μετά τη δολοφονία

Την απολογία του πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει κατονομαστεί από κάποιους ως ο δολοφόνος του 19χρονου Άλκη Καμπανού, φέρνει στο φως τη δημοσιότητας το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star και η Τασούλα Παπανικολάου. 

Όπως είπε η δημοσιογράφος, στην απολογία του, ο 21χρονος αρνείται ότι δολοφόνησε τον Άλκη, παρ’ ότι κρατούσε το δρεπάνι, και υποδεικνύει ως δράστη της δολοφονίας τον επονομαζόμενο «Αθηναίο».

Δολοφονία Άλκη: Ποιοι έπιασαν το δρεπάνι – Τι έδειξε το DNA

«Είδα τον Β... να βαράει με αυτό το μαχαίρι  ένα παιδί που ήταν κάτω. Συγκεκριμένα ήταν μπροστά  ακριβώς από τα σκαλιά της οικοδομής. Τον χτυπούσε όσο ήταν όρθιο  το παιδί εκεί με το κάραμπιτ. Είδα την κίνηση δυο τρεις φορές. Τον χτυπούσε στην περιοχή κάτω από τη μέση και στα πόδια. Όταν φύγαμε αυτό το παιδί ήταν κάτω. Όσο ήταν πεσμένο  το παιδί  από πάνω του ήταν ο Β. και άλλος ένας. Ο άλλος δε διέκρινα καλά  αν τον χτυπούσε, έβλεπα κινήσεις  δεν έβλεπα αν κρατάει κάτι στα χέρια του. Μετά μπήκαμε στο αυτοκίνητο  εγώ ο Κ....και ο  Β....Τον οδηγό δεν τον είδα να κάνει κάτι», είπε ο νεαρός στην ανακρίτρια.

Μέσα μάλιστα στο αυτοκίνητο, όπως ισχυρίστηκε, ο «Αθηναίος» όχι μόνο παραδέχθηκε ότι σκότωσε τον Άλκη, αλλά το καμάρωνε κιόλας. 

Μητέρα Άλκη: «Δε θέλω καμία επικοινωνία με τους δολοφόνους του παιδιού μου»

«Όταν μπήκαμε μέσα το αμάξι  μας είπε ο Β.... "τον κάρφωσα και τον έσκισα " κάνοντας παράλληλα  και την κίνηση. Τον άκουσε και ο Γ. και ο οδηγός. Ήταν αγχωμένος έλεγε “πάμε πάμε πάμε τον κάρφωσα και τον έσκισα”. Μετά μας είπε “πάμε γρήγορα να το στείλω” εννοώντας να το ξεφορτωθεί το κάραμπιτ», συνέχισε ο 21χρονος.

Σε ερώτηση για το πώς βρέθηκε το DNA του Άλκη πάνω στο δρεπάνι που κρατούσε εκείνος, ο πρώην ποδοσφαιριστής απάντησε πως του έπεσε στο σημείο, όπου χτυπήθηκε ο φοιτητής, το οποίο ήταν γεμάτο από το αίμα του 19χρονου. 

Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο «Ντίνος», ο 12ος που συμμετείχε στην επίθεση

Ισχυρίστηκε τέλος ότι η ιατροδικαστική εξέταση θα δείξει ότι ο Άλκης δεν έφερε τραύματα από το δρεπάνι. 

«Mπαμπά, μην ανησυχείς» - Το τελευταίο μήνυμα του Άλκη στον πατέρα του

Η συγκεκριμένη ιατροδικαστική εξέταση αναμένεται να παραδοθεί στις αρχές τις επόμενες μέρες και θα ξεκαθαρίσει αρκετά πράγματα για τη φονική επίθεση στη Χαριλάου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top