«Mπαμπά, μην ανησυχείς» - Το τελευταίο μήνυμα του Άλκη στον πατέρα του

«Κουράγιο στους γονείς τους, κουβαλάνε μεγαλύτερο σταυρό από εμάς»

Για μια ακόμα φορά οι γονείς του Άλκη Καμπανού, που δολοφονήθηκε την 1η Φεβρουαρίου στη Χαριλάου της Θεσσαλονίκης έδωσαν μαθήματα ανθρωπιάς και δύναμης. 

«Έβλεπα το παιδί μου επιφανειακά, αυτάρεσκα, σαν προέκταση του εαυτού μου, δεν το έβλεπα με τα μάτια της ψυχής μου. Τώρα που χάθηκε είδα τον εσωτερικό του κόσμο και το μεγαλείο του», είπε ο πατέρας του 19χρονου στην ΕΡΤ.

Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Ακούω για κάποιον «μεγάλο» που διαφεύγει

Αποκάλυψε, μάλιστα, το τελευταίο μήνυμα που του έστειλε, λίγο πριν πέσει νεκρός από τη δολοφονική μανία των χούλιγκαν που τους στοχοποίησαν τυφλά και τους επιτέθηκαν. 

«Στις 8.30 ανταλλάξαμε μήνυμα στο viber. “Μπαμπά μην ανησυχείς θα πάω στη φοιτητική λέσχη να φάω και θα γυρίσω νωρίς σπίτι να διαβάσω”. Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια που άκουσα από τον γιo μου. Έχω να πω μόνο συλλυπητήρια στα “παιδιά” που δεν τον γνώρισαν και δεν είχαν την ευκαιρία να τον κάνουν φίλο τους», είπε, συγκλονίζοντας τους πάντες. 

Δολοφονία Άλκη: «Εμπλέκεται και τέταρτο αυτοκίνητο», λέει ο Κούγιας

Όπως είπε ο Άλκης ποτέ δεν φώναζε και πάντα λειτουργούσε πυροσβεστικά όταν υπήρχαν εντάσεις και καβγάδες στο σπίτι, ενώ τόνισε ότι θέλει να βοηθήσει, ώστε ο χαμός του γιου του να αποτελέσει στοιχείο ένωσης. 

«Θέλω να κρατήσω την υπόσχεση που έδωσα. Ο χαμός του παιδιού μου να αποτελέσει γεγονός συνένωσης και όχι διχασμού», ανέφερε και ευχαρίστησε όλους όσοι παρευρέθησαν στον αγώνα Καβάλας – Δόξας Δράμας προς τιμήν του Άλκη.

Μπαλάκι οι ευθύνες από τον έναν στον άλλον με θύμα ξανά τον Άλκη

Η μητέρα τέλος του 19χρονου φοιτητή με μεγαλείο ψυχής έστειλε ένα μήνυμα στους γονείς των κατηγορουμένων. 

«Κουράγιο στις οικογένειες που κουβαλάνε βαρύτερο σταυρό από τον δικό μας», ευχήθηκε.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top