Θεοδωρικάκος για δολοφονία Άλκη: Ακούω για κάποιον «μεγάλο» που διαφεύγει

Υπάρχει κι άλλος ύποπτος και θα συλληφθεί, δήλωσε ο υπουργός

Τάκης Θεοδωρικάκος

Έναν ακόμα ύποπτο, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναζητά η αστυνομία, όπως αποκάλυψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος

«Είναι σε γνώση μας ότι υπάρχει και άλλο άτομο, ο οποίος είναι ύποπτος και θα συλληφθεί τις επόμενες ημέρες», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύλληψη αυτού του υπόπτου θα κλείσει τον κύκλο των υπεύθυνων για τη δολοφονία του 19χρονου.

«Είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δολοφονία Άλκη: Στην Ελλάδα ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

«Χθες παραδόθηκε στην ΕΛΑΣ ο Αλβανός που είχε φύγει από τη χώρα την αμέσως επόμενη μέρα από τη δολοφονία του Άλκη. Ακούω για κάποιον "μεγάλο" που διαφεύγει της σύλληψης. Για το κράτος μας και την ΕΛΑΣ δεν υπάρχει "μικρός" και "μεγάλος". Και ο τελευταίος που βρίσκεται πίσω από αυτή την ιστορία θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη δικαιοσύνη. Η αστυνομία θα φτάσει μέχρι το τέλος. Όποιος άλλος εμπλέκεται θα συλληφθεί», σημείωσε.

Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με τους αποστολείς των βίντεο από την επίθεση

Όπως εξήγησε, έχουν κλείσει ήδη 11 σύνδεσμοι και σήμερα θα γίνουν 18 επιπλέον έλεγχοι σε ολόκληρη τη χώρα.

Παράλληλα, ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη υπογράμμισε πως η Πολιτεία έχει ήδη κινητοποιηθεί και τις επόμενες μέρες θα γίνουν ανακοινώσεις για περαιτέρω μέτρα που προβλέπουν αυστηροποίηση των ποινών και εντατικοποίηση των ελέγχων για την εφαρμογή των μέτρων.

Ωστόσο, αναφέρθηκε στην ανάγκη συστράτευσης και των ίδιων των ομάδων για να εξαλειφθούν φαινόμενα οπαδικής βίας.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top