Δολοφονία Άλκη: Μυστήριο με τους αποστολείς των βίντεο από την επίθεση

Εστάλησαν ανώνυμα στις Αρχές

Την ώρα που η αστυνομία προσπαθεί να ξετυλίξει το κουβάρι της υπόθεσης δολοφονίας του 19χρονου Άλκη Καμπανού, ερωτήματα γεννά το πώς έφτασαν στις Αρχές τα οπτικά ντοκουμέντα της φονικής επίθεσης. 

Δολοφονία Άλκη: «Εγώ κρατούσα το δρεπάνι, αλλά τον σκότωσε ο "Αθηναίος"»

Σύμφωνα με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Ρίστα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα, τα βίντεο αυτά εστάλησαν από δύο μυστηριώδεις ανώνυμους αποστολείς. 

Δολοφονία Άλκη Καμπανού: «Θέμα ωρών η επιστροφή του 20χρονου στην Ελλάδα»

Ο τρόπος που έφτασαν στην αστυνομία τα οπτικά ντοκουμέντα αποκαλύπτει το κλίμα φόβου που επικρατεί και που έχουν δημιουργήσει οι συμμορίες των χούλιγκανς στη Θεσσαλονίκη. Και αυτό γιατί στο πρώτο ντοκουμέντο από το σημείο της επίθεσης με διάρκεια 51 δευτερόλεπτα, κατέληξε στην Ασφάλεια Θεσσαλονίκης μέσω ενός email που θυμίζει εταιρικό.

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Ο αποστολέας ζητά να τηρηθεί η ανωνυμία του και φέρεται με επισυναπτόμενο μήνυμα να γραφεί: 

Φοβάμαι να το παραδώσω ο ίδιος. Σας το στέλνω για να βοηθήσω να πιαστούν οι δολοφόνοι του παιδιού.

Το μήνυμα αυτό εστάλη στις 2 Φεβρουαρίου. Τρεις ημέρες μετά, στις 5/2, παράγοντας του αθλητικού συλλόγου του Άρη έφτασε στην ασφάλεια και παρέδωσε στις αρχές ένα ακόμη ντοκουμέντο. Όπως ισχυρίστηκε, έφτασε στο κινητό του από αποστολέα που κι εκείνος ήθελε να μην αποκαλυφθούν τα στοιχεία του 

Τα δυο βίντεο είναι τραβηγμένα με σταθερό χέρι, 12.20 τη νύχτα και δεν ακούγεται η παραμικρή αντίδραση από τον άνθρωπο που τραβάει τις εικόνες.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top