Δολοφονία Άλκη: «Εγώ κρατούσα το δρεπάνι, αλλά τον σκότωσε ο "Αθηναίος"»

«Έδειξε» τον δράστη ο 21χρονος Έλληνας - Τι λέει ο δικηγόρος του Απ. Λύτρας

Ο 21χρονος Έλληνας που εμπλέκεται στη δολοφονία του αδικοχαμένου Άλκη Καμπανού υπέδειξε στην έβδομη ανακρίτρια το πρόσωπο που επέφερε τα θανατηφόρα χτυπήματα. Παραδέχθηκε ότι ο ίδιος κρατούσε το δρεπάνι, αλλά ισχυρίστηκε ότι το θανατηφόρο χτύπημα έγινε από το μαχαίρι.

Δολοφονία Άλκη: Προφυλακίστηκαν άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Ο 21χρονος που εμφανίζεται μετανιωμένος κατονόμασε τον «Αθηναίο» ως τον άνθρωπο που μαχαίρωσε τον Άλκη και αποκάλυψε πού βρίσκεται το «όπλο» του εγκλήματος.

«Λυπάμαι για όλα. Έχω μετανιώσει» λέει ο 20χρονος στους γονείς του Άλκη

«Ο εντολέας μου δεν οδηγούσε, καθόταν πίσω. Ανέφερε ότι ο συνοδηγός ήταν εκείνος που έκανε αυτή την πράξη. Με το δρεπάνι δεν χτυπήθηκε κανείς. Έχει χτυπηθεί με μαχαίρι, το οποίο λέγεται karambit νομίζω, το οποίο δεν έχει βρεθεί και έχει υποδείξει που βρίσκεται, γιατί είπε ότι μετά αυτοί που επέβαιναν στο αυτοκίνητο και ο άνθρωπος που το χρησιμοποίησε το πέταξε σε ερημική περιοχή», ανέφερε ο δικηγόρος του κατηγορούμενου, Απόστολος Λύτρας.

Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Πώς αποφάσισαν να επιτεθούν

Ο 21χρονος υποστηρίζει πως δεν μαχαίρωσε εκείνος τον Άλκη, αλλά επιτέθηκε σε άλλον με το δρεπάνι. Το φονικό όπλο, όπως υποστήριξε, το πέταξαν σε ερημική περιοχή.

«Ο εντολέας μου, μου είπε ότι χτύπησε κάποιον με το δρεπάνι και ο οποίος ήταν ο πρώτος ο που έφυγε και τίποτα παραπάνω. Μετά στη συνέχεια του έπεσε το δρεπάνι», πρόσθεσε ο κ. Λύτρας.

«Οφείλουμε να πούμε ότι όλοι οι κατηγορούμενοι έχουν ευθύνη, διότι αντιλαμβανόμαστε ότι πήγανε σε αυτή τη συμπλοκή και ήταν όλοι οπλισμένοι, δεν πήγανε για πλάκα», πρόσθεσε ο δικηγόρος, τονίζοντας πως με ένα συγγνώμη δεν γυρίζει πίσω ο Άλκης.

Στη φυλακή ακόμα τρία άτομα για τη δολοφονία του Άλκη

Προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν ακόμη τρεις κατηγορούμενοι για την υπόθεση δολοφονίας του Άλκη.

Πρόκειται για τρεις Έλληνες 20, 21 και 23 ετών που βρέθηκαν σήμερα ενώπιον ανακρίτριας και εισαγγελέα και οι οποίοι έκριναν ομόφωνα ότι οι νεαροί πρέπει να προφυλακιστούν. 

Προς το παρόν έχουν προφυλακιστεί  6 από τους 11 συλληφθέντες. Αύριο θα περάσουν την πόρτα της 7ης τακτικής ανακρίτριας Θεσσαλονίκης άλλοι τέσσερις συλληφθέντες.

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star με τη Μάρα Ζαχαρέα.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top