Δολοφονία Άλκη: Νέο βίντεο ντοκουμέντο - Πώς αποφάσισαν να επιτεθούν

«Θέλω να παραδοθώ για να διευκρινίσω τον ρόλο μου» δήλωσε ο 20χρονος

Παραδόθηκε πριν από λίγο στην Κορυτσά ο 20χρονος Αλβανός που είχε διαφύγει μετά τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη. Πρόκειται για το 11ο πρόσωπο που έχει ταυτοποιηθεί από τις αρχές, είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης. 

Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 20χρονος καταζητούμενος

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πήγε στο Α. Τ. μαζί με κάποιο συγγενικό του πρόσωπο. Έχουν ξεκινήσει ήδη οι διαδικασίες για να επιστρέψει στην Ελλάδα. Ο Ν.Ρ. βρισκόταν στο πρώτο αυτοκίνητο την μοιραία νύχτα της δολοφονίας του Άλκη. Μάλιστα, ως τεκμήριο για το γεγονός ότι δεν ήταν αυτός που μαχαίρωσε τον 19χρονο παρουσιάζει υλικό από κάμερες ασφαλείας, στο οποίο φαίνεται να επιστρέφει στο αυτοκίνητο για να τραβήξει το χειρόφρενο, το οποίο είχε ξεχάσει.

Δολοφονία Άλκη: «Δε δολοφονήθηκε με δρεπάνι»

Μάλιστα, ο 20χρονος φέρεται να είπε στις αρχές: «Θέλω να παραδοθώ για να διευκρινίσω τον ρόλο μου». 

Στο μεταξύ ένα νέο βίντεο- ντοκουμέντο έρχεται σήμερα στο φως, στο οποίο διακρίνονται δύο εμπλεκόμενοι στην αιματηρή επίθεση: ο 23χρονος Σ. Α. που έχει ήδη προφυλακιστεί και ο Γ. Α., συνοδηγός του από το μοιραίο βράδυ. Στο βίντεο οι δύο βρίσκονται στον αγώνα βόλεϊ του ΠΑΟΚ στο Παλατάκι, ο οποίος διεξήχθη το μοιραίο βράδυ. Σε αυτόν τον αγώνα φαίνεται πως οι χούλιγκαν αποφασίζουν να κάνουν ντου σε οπαδούς του Άρη.

Πώς σκότωσαν τον Άλκη - Ποιος κρατούσε το δρεπάνι και ποιος το στυλιάρι

Λίγα λεπτά πριν την επίθεση, οι δύο τους μιλάνε και αποφασίζουν να πάνε στον σύνδεσμο για να συναντηθούν με τους υπόλοιπους εμπλεκομένους.

«Λυπάμαι για όλα. Έχω μετανιώσει» λέει ο 20χρονος στους γονείς του Άλκη

Το βίντεο αυτό αποτέλεσε βασικό όπλο για τις αρχές, καθώς σε αυτό οι δράστες δεν φορούν μάσκες και φαίνονται τα πρόσωπά τους.

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top