Δολοφονία Άλκη: Παραδόθηκε ο 20χρονος καταζητούμενος

«Ήμουν στο περιστατικό, αλλά δεν τον σκότωσα εγώ»

Στα χέρια των αρχών βρίσκεται πλέον ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος καταζητείτο για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και των φίλων του στη Θεσσαλονίκη και είχε διαφύγει στην Αλβανία. 

Δολοφονία Άλκη: «Δε δολοφονήθηκε με δρεπάνι»

Ο νεαρός παραδόθηκε στο αστυνομικό τμήμα Κορυτσάς και σύμφωνα με πληροφορίες θα παραμείνει εκεί μέχρι την έκδοσή του από τις αλβανικές αρχές στη χώρα μας. Αύριο μάλιστα ενδέχεται να τον συναντήσει εκεί ο δικηγόρος του. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 20χρονος είπε στους αστυνομικούς στην Κορυτσά: «Ήμουν στο περιστατικό, δεν ήμουν όμως εγώ αυτός που τον σκότωσε».

Σε βάρος του είχε εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης, ενώ σήμερα ο δικηγόρος του Π. Σπυράτος, μιλώντας στους δημοσιογράφους, είχε κάνει γνωστή την πρόθεση του νεαρού να παραδοθεί στις αρχές. 

Πώς σκότωσαν τον Άλκη - Ποιος κρατούσε το δρεπάνι και ποιος το στυλιάρι

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των Ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του» δήλωσε χαρακτηριστικά ο συνήγορός του.

Δολοφονία Άλκη: Το τελευταίο ίχνος του 20χρονου που διέφυγε στην Αλβανία

Ο 20χρονος Αλβανός φέρεται να διέφυγε στην Αλβανία μέσω της Κρυσταλοπηγής μετά την επίθεση σε βάρος του 19χρονου φοιτητή και να βρήκε καταφύγιο στην Κορυτσά, από όπου κατάγεται. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top