Δολοφονία Άλκη: «Δε δολοφονήθηκε με δρεπάνι»

Έτοιμος να παραδοθεί ο 20χρονος Αλβανός

Μέσα στη μέρα ή το αργότερο αύριο αναμένεται να παραδοθεί στην Ελλάδα ο 20χρονος Αλβανός, ο οποίος έχει διαφύγει στην Αλβανία και καταζητείται για τη δολοφονική επίθεση εναντίον του Άλκη Καμπανού και των δύο φίλων του στη Θεσσαλονίκη. Την ίδια ώρα στην ανακρίτρια οδηγήθηκαν τρεις ακόμα κατηγορούμενοι, ανάμεσά τους και ο 21χρονος, τον οποίο «φωτογραφίζουν» ως τον δολοφόνο με το δρεπάνι. Ο ίδιος αρνείται τα πάντα.

Δολοφονία Άλκη: «Συντρετριμμένος ο 20χρονος καταζητούμενος»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 20χρονου ΑΛβανού που καταζητείται, Π. Σπυράτο, ο νεαρός είναι συντετριμμένος και εκφράζει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 19χρονου.  Εις βάρος του έχει εκδοθεί διεθνές ένταλμα σύλληψης.

Πώς σκότωσαν τον Άλκη - Ποιος κρατούσε το δρεπάνι και ποιος το στυλιάρι

«Θα συναινέσει να έρθει στην Ελλάδα για να δώσει εξηγήσεις που αφορούν στον ρόλο του και θα τύχει μίας δίκαιης δίκης στη χώρα μας» είπε ο κ. Σπυράτος. 

«Η πρόθεση του εντολέα μου είναι να εμφανιστεί ενώπιον των Ελληνικών Αρχών. Είναι συντετριμμένος για το γεγονός. Είναι η μεγαλύτερη περιπέτεια της ζωής του. Ο εντολέας μου είχε περιφερειακό ρόλο. Εκφράζει τα συλλυπητήρια του. Το γεγονός ότι εμφανίζεται μόνος του έχει ενδιαφέρον. Έχει να δώσει εξηγήσεις όσον αφορά το ρόλο του», κατέληξε.

Δολοφονία Άλκη: Στον ανακριτή άλλοι τρεις κατηγορούμενοι

Υπό άκρα μυστικότητα και από την πλαϊνή πύλη του Δικαστικού Μεγάρου Θεσσαλονίκης έφτασαν το πρωί τρεις ακόμα από τους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού για να απολογηθούν. 

Άλκης δολοφονία

Οι τρεις κατηγορούμενοι έφτασαν υπό άκρα μυστικότητα στο δικαστικό μέγαρο Θεσσαλονίκης

Οι νεαροί θα βρεθούν ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας και θα αναφερθούν σε όσα συνέβησαν το μοιραίο βράδυ που έχασε τη ζωή του ο 19χρονος. 

Δολοφονία Άλκη Καμπάνου: Μάρτυρας Μιλάει στο Star

Ανάμεσά τους είναι ο 21χρονος Έλληνας, που κρατούσε το δρεπάνι. 

Ο ίδιος, μέσω του δικηγόρου του, Α. Λύτρα, δηλώνει ότι δεν σκότωσε εκείνος τον νεαρό φοιτητή.

«Ο πελάτης μου είναι μετανιωμένος, δεν είναι αυτός που δολοφόνησε τον 19χρονο. Ναι, κρατούσε το δρεπάνι, αλλά ο 19χρονος δεν δολοφονήθηκε με δρεπάνι. Μόλις τελειώσει η απολογία θα σας πω με ποιον τρόπο δολοφονήθηκε... πάντως ο πελάτης μου αρνείται τα πάντα», δήλωσε ο κ. Λύτρας. 

κρατούμενοι

Θα κληθούν να απαντήσουν για όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ του θανάτου του 19χρονου

Χθες κρίθηκαν προφυλακιστέοι δύο ακόμα κατηγορούμενοι, ενώ προσωρινά κρατούμενος κρίθηκε ο 23χρονος, ο οποίος είχε συλληφθεί πρώτος και θεωρείται ο «εγκέφαλος» της επίθεσης. 

Δολοφονία Άλκη: Τους «έδωσε» ο 23χρονος - Ποιος κρατούσε το δρεπάνι

Η ανακρίτρια θα αποφασίσει αν θα πρέπει να προφυλακιστούν κι αυτοί, όπως και οι προηγούμενοι που απολογήθηκαν 

Επίσης η ανακρίτρια διέταξε να υποβληθούν σε τεστ DNA όλοι οι εμπλεκόμενοι, ώστε να διαπιστωθεί ο ρόλος του καθενός στο έγκλημα. 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top