Δολοφονία Άλκη: Ποιος είναι ο «Ντίνος», ο 12ος που συμμετείχε στην επίθεση

Τον ανέφερε ο 21χρονος που απολογήθηκε χθες

Και 12ο πρόσωπο φέρεται να συμμετείχε στη δολοφονική επίθεση σε βάρος του 19χρονο Άλκη Καμπανού, που ενδέχεται να είναι ο οδηγός του τρίτου αυτοκινήτου, όπως αποκάλυψε ο Βάιος Σύρρος στο μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.

«Mπαμπά, μην ανησυχείς» - Το τελευταίο μήνυμα του Άλκη στον πατέρα του

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 21χρονος που απολογήθηκε χθες στην ανακρίτρια, αναφορικά με το 12ο άτομο που καταζητείται και αποτελεί τον «Άγνωστο Χ», αποκάλυψε το όνομα «Ντίνος». 

Δολοφονία Άλκη: Τι ισχυρίζεται ο 20χρονος που είχε διαφύγει στην Αλβανία

Εκτίμηση των αστυνομικών, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του Star, είναι ότι και οι 11 συλληφθέντες ενδέχεται να γνωρίζουν ποιος είναι, ωστόσο φοβούνται να το αποκαλύψουν.

Το συγκεκριμένο άτομο φέρεται να είναι ο οδηγός του τρίτου, μαύρου αυτοκινήτου που έκαναν έφοδο στην οδό Γαζή. Πρόκειται για ένα άτομο ελληνικής καταγωγής από το Ωραιόκαστρο, είναι περίπου 25 ετών και σύμφωνα με μαρτυρίες την ημέρα της επίθεσης ήταν αξύριστος και φορούσε μαύρο σκούφο.

Απαντήσεις για την ταυτότητά του και την πιθανή εμπλοκή του στην υπόθεση αναμένεται να δώσει η  άρση τηλεφωνικού απορρήτου των συλληφθέντων.

Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος της οικογένειας του Άλκη, Αλέξης Κούγιας, έκανε λόγο για την εμπλοκή και τέταρτου αυτοκινήτου.

Θεοδωρικάκος: «Ακούω για κάποιον “μεγάλο” που διαφεύγει»

Έναν ακόμα ύποπτο, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης για τη δολοφονία του 19χρονου Άλκη αναζητά η αστυνομία, όπως αποκάλυψε ο Τάκης Θεοδωρικάκος. 

«Είναι σε γνώση μας ότι υπάρχει και άλλο άτομο, ο οποίος είναι ύποπτος και θα συλληφθεί τις επόμενες ημέρες», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

Σύμφωνα με τον ίδιο, η σύλληψη αυτού του υπόπτου θα κλείσει τον κύκλο των υπεύθυνων για τη δολοφονία του 19χρονου.

«Είναι θέμα τιμής για την ελληνική αστυνομία και το κράτος δικαίου να συλληφθούν όλοι οι ένοχοι και να παραδοθούν στη δικαιοσύνη», ξεκαθάρισε ο κ. Θεοδωρικάκος.

Δείτε ολόκληρο το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top