Δολοφονία Άλκη Καμπανού: Αυτοί είναι οι δράστες της αιματηρής επίθεσης

Πώς έγινε η ταυτοποίησή τους - Γιατί κατηγοριοποιήθηκαν ως «επιβάτες»

Όλα όσα είπε ο δικηγόρος του 23χρονου για την εμπλοκή του στην υπόθεση/ Μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων Star 

Στο φως της δημοσιότητας έρχονται σήμερα οι πρώτες φωτογραφίες των δραστών της στυγερής δολοφονίας του Άλκη Καμπανού. 

«Bοήθεια, δεν μπορώ, πονάω», ούρλιαζε ο Άλκης

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Τασούλας Παπανικολάου, οι φωτογραφίες αυτές χρησιμοποιήθηκαν από την αστυνομία, προκειμένου να βοηθήσουν τους δύο φίλους του Άλκη να καταθέσουν.

Οι συλληφθέντες είναι συνολικά 11. Από αυτούς, ο 23χρονος με καταγωγή από την Αλβανία έχει προφυλακιστεί, και οι υπόλοιποι απολογούνται. Ένας ακόμα διαφεύγει στο εξωτερικό, ενώ υπάρχει και 13ο άτομο που εμπλέκεται στη συμπλοκή, αλλά είναι άγνωστο προς όλους.

Επειδή οι περισσότεροι φορούσαν κουκούλες fullface και δεν ήταν εύκολο να αναγνωριστούν, η αστυνομία ταξινόμησε την ταυτοποίηση των δραστών με βάση τα αυτοκίνητα στα οποία επέβαιναν. Ο 23χρονος που προφυλακίστηκε επέβαινε στο πρώτο αυτοκίνητο.

Δολοφονία Άλκη: Ο «εγκέφαλος», ο «Αθηναίος» κι οι μαρτυρίες για την επίθεση

Στη συνέχεια οι μαρτυρίες «ξετύλιξαν το κουβάρι» για το ποιος επέβαινε στο κάθε αυτοκίνητο. Επίσης, ιδιαίτερα βοηθητικό ήταν το βιολογικό υλικό και τα αποτυπώματα που βρέθηκαν στο σημείο της δολοφονίας, καθώς οι 6 από τους 11 δράστες είναι σεσημασμένοι.

Ο 23χρονος στην κατοχή τους είχε τα κλειδιά του παράνομου συνδέσμου, ενώ η εξήγηση του ήταν πως βρέθηκαν στα χέρια του τυχαία. Οι περιγραφές των φίλων του Άλκη αποκαλύπτουν πως το σημείο ήταν γεμάτο αίμα από την συμπλοκή.

Δολοφονία Άλκη: Να εκτιμηθεί ότι παραδόθηκε ζητά ο 25χρονος «Αθηναίος»

Οι αρχές έχουν πλέον ξεκάθαρη εικόνα για το πώς πήγαν και πώς έφυγαν οι δράστες από το σημείο.

Τι είπε στο Star o δικηγόρος του 23χρονου που προφυλακίστηκε 

Ο δικηγόρος του προφυλακιστέου 23χρονου, Θεόδωρος Σιμόπουλος, μίλησε στο Star για τα όσα αποκάλυψε ο εντολέας του στην απολογία του. 

«Έδωσε λεπτομερείς εξηγήσεις για το πώς ξεκίνησε η παρέα από τον σύνδεσμο προς την περιοχή του Χαριλάου. Δεν υπήρξε κάποιος που να οργάνωσε αυτή την απόφαση. 

Σχετικά με το γιατί ο 23χρονος είχε στην κατοχή του τα κλειδιά για τον παράνομο σύνδεσμο, ο δικηγόρος είπε πως πολλοί είχαν αντικλείδι, και δεν αποτελεί αυτό στοιχείο εις βάρος του 23χρονου. 

Δείτε το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top